Baskan Yaman'dan Bayirköyspor'a Destek Mesaji

Bayirköy Belediye Baskani Mustafa Yaman, Bayirköyspor’un, Anadolu Üniversitesi karsisinda maglup olmasini ’Bunu nazar boncugu kabul ederek inandigimiz yolda birlik beraberlik içinde devam edecegiz” seklinde degerlendirdi.

Bayirköy Sehit Ömer Halisdemir stadinda oynanan maçta Belediye Baskani Mustafa Yaman’da tribünler arasindaki yerini aldi. Karsilasmayi Anadolu Üniversitesi Futbol Takimi Bayirköyspor’a karsi 5-1’lik skorla kazandi.

“Bunu nazar boncugu kabul ederek inandigimiz yolda birlik beraberlik içinde ilimizi bu ligde en iyi sekilde temsil etmeye devam edecegiz”

Maç sonrasi açiklamada bulunan Baskan Yaman, Bayirköysporu destekleyerek, “Bugün Sehit Ömer Halisdemir stadyumunda, grup lideri Anadolu Üniversitesi Futbol Takimi’na 1- 5 sonuçla maglup olduk. Futbolun 3 sonuçlu bir oyun oldugunu düsündügümüzde maglubiyette bunlardan biri. Bugün belki istedigimiz sonuç olmadi. Ama biz takimimiza kulüp yöneticilerimize teknik kadromuza ve bugünde takimini yalniz birakmayip centilmence destekleyen büyük Bayirköyspor taraftarina her zaman güvendik. Güvenmeye de devam edecegiz. Bunu nazar boncugu kabul ederek inandigimiz yolda birlik beraberlik içinde ilimizi bu ligde en iyi sekilde temsil etmeye devam edecegiz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA