Baskan Ertürk, Kuyucaksporlu Oyuncular Ile Bir Araya Geldi

Kuyucak Belediye Baskani Metin Ertürk, Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Çömden ile Birlikte Kuyucakspor kadrosu ve teknik adamlari ile Pamukören Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.



Gençlerle sohbet eden Baskan Ertürk, onlara güvendigini ve içlerinde çok yetenekli gençlerin oldugunu söyledi.

Kuyucak’ta farkli spor dallarinda yer alan yaklasik 500 lisansli sporcunun bulundugu belirten Ertürk “ Genç sporcularimiza, Kuyucak Belediyesi olarak her türlü destegi vermekteyiz. Ayakkabilarindan yagmurluklarina kadar çesitli imkanlar sagliyoruz” dedi.



Baskan Ertürk, gençlerin Kuyucak Belediyesi ile daha fazla iç içe olmasi için onlari her türlü aktivitede görmek istedigini belirtti.

Baskan Ertürk’ün Kuyucak’a kazandirmis oldugu Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri, Kuyucakli gençlere çesitli spor dallarinda çalisma ve kendilerini gelistirme olanaklari sunmakta. Bu hizmetten faydalanmalarini isteyen Ertürk “Biz Kuyucak’a geldigimizde vatandaslarla görüstük ve onlarin eski stattan rahatsiz olduklarini gördük. Biz önce oraya güzel bir Gençlik Merkezi yaptik. Engelli kardeslerimizin, çocuklarimizin, gençlerimizin ve yaslilarimizin faydalanip çesitli kurslar ile etkinliklere katilabilecekleri bir yer haline getirdik. Orada tenis kortundan basketbol sahasina halisahasindan voleyboluna çesitli spor imkanlari sunuluyor. Tüm Kuyucak halki bunlardan faydalanmali” dedi.



“Kuyucak, stadina kavusacak”

Baskan Ertürk konusmasinin devaminda, “Kuyucak su an sadece merkezden ibaret degil. Mahalleleri ile hep birlikte Kuyucak artik. Kuyucak zenginlesti, genisledi ve ferahladi. Ben de zamaninda lisansli futbolcuydum, uzun süre Pamukörenspor’un basinda yer aldim. Dolayisiyla benim de spor geçmisim var. O yüzden sizlerin içinden yetenekli oyunculari bulup daha iyi yerlere getirmenin pesindeyiz. Ben inaniyorum Kuyucak’ta birçok spor dalinda çok yetenekli çocuklarimiz var. Biz onlari bulup iyi yerlere getirecegiz. Biz sizlere güveniyoruz. Yeni stat için kamulastirma çalismalarimiz devam ediyor, hepinize basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA