Yenisehirli Sporcular Avrupa Ikincisi Oldu

Muay-Thai Türkiye Sampiyonasi’nda dereceye girerek Avrupa Sampiyonasi’na katilan Yenisehir Belediyesi Spor Kulübü sporculari Ecem Naz Ertas ile Bejna Pektas Avrupa ikincisi oldu.

Istanbul’da düzenlenen Muay-Thai Avrupa Sampiyonasi’na Yildiz Bayanlar 52 kiloda katilan Ecem Naz Ertas ile 50 kiloda Bejna Pektas göstermis olduklari üstün performans ile Avrupa ikinciligini kapti.

Diyarbakir Yenisehir Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Murat Besikci Türkiye Sampiyonasi’nda dereceye girerek Avrupa Sampiyonasi’na katilan ve burada üstün basari göstererek ikinci olan Yenisehir Spor Kulübü Muay-Thai sporculari Ecem Naz Ertas ile Bejna Pektas’i telefonla arayarak tebrik etti.

Yenisehir Belediye Spor Kulübü sporcularinin basaridan basariya kostuklarini belirten Baskan Besikci, “Tüm sporcularimizi her zaman desteklemeye devam edecegiz. Gelecegimizin teminati olan gençlerimizin her zaman yaninda olacagiz. Sporcularimizi ve antrenörlerimizi göstermis olduklari bu üstün performanslarindan dolayi tebrik ediyorum. Sporcularimizin bundan sonraki tüm müsabakalarda ön siralarda olacagina inaniyorum” dedi.

Kaynak: İHA