Osman Demir Açiklamasi 'Dört Tane Gol Attigimiz Bir Maçta, Dört Tane De Gol Yedik'

Konyaspor Teknik Sorumlusu Osman Demir, Kasimpasa karsisinda basit goller yediklerini ve kendilerine yakismadigini belirterek, maçi birakmadan beraberligi yakalamalarinin sevindirici oldugunu söyledi.

Konyaspor Teknik Sorumlusu Osman Demir, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasinda Kasimpasa ile 4-4 berabere kaldiklari maçin ardindan açiklamalarda bulundu. Enteresan bir maç oldugunu kaydeden Osman Demir, “Dört tane gol attigimiz bir maçta, dört tane de gol yedik. Bizim gibi takim savunmasini çok iyi yapan, kompakt oyunu çok iyi oynayan bir takima bu kadar basit goller yemek yakismadi. Öne geçtigimiz dakikalarda tam oyunun üstünlügünü ele almisken, basit hatalardan goller yedik. En son 4-3 maglup duruma düstük. Maçin son saniyesinde de olsa maçi birakmadik. Gol bularak maçi 4-4 bitirmeyi basardik. Memnun musunuz derseniz tabii ki kazanmayi çok isterdik. Tabii ki geçen hafta psikolojisi çok yüksek bir maçtan sonra bir sonraki maçi hemen kazanip yolumuza daha iyi adimlarla devam etmeyi çok isterdik ama olmadi. Bizim için maçin en negatif tarafi, dört tane gol yememiz oldu. Ama arka tarafini sorarsaniz da son saniyede de olsa gerideydik. Maçi birakmadan beraberligi yakalamamiz, sevindirici tarafi oldu bizim için” dedi.

Hakemlerle ilgili yöneltilen soruya ise Demir, “Simdi bir sey söylemek istemiyorum hakemlerle ilgili. Prensip olarak çok bahanelere siginan bir ekip degiliz. Insallah iki takimin da hakemlerden yana cani yanmamistir diye düsünüyorum. Izleyecegiz, görecegiz. Umarim dogru karar vermislerdir. Biz de daha sonra maç izledigimizde degerlendirecegiz pozisyonlari. Ama negatif bir sey söylemek istemiyorum. Insallah hakemler haklidirlar verdikleri kararlarda” diye konustu.

Kaynak: İHA