Nilüfer Belediyespor'da Erken Transfer

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takimi, sezon sonu sözlesmeleri bitecek olan Durmus Mutlu, Atila Zaman ve Hüseyin Bereket’in sözlesmelerini uzatti.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, gelecek sezonun kadrosunu olusturmak için simdiden harekete geçti. Mavi yesil beyazli ekip, sezon sonu sözlesmeleri bitecek olan üç basarili oyuncusuyla masaya oturdu. Nilüfer Belediyespor altyapisindan yetisen, çesitli takimlarda oynadiktan sonra tekrar yuvaya dönen Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takimi kaptani kanat oyuncusu Durmus Mutlu, son 3 sezondur Nilüfer Belediyespor formasini terleten pivot Atila Zaman ve kaleci Hüseyin Bereket, kendilerini gelecek sezon da mavi yesil beyazli kulübe baglayan imzayi atti. Üçevler Spor Tesisleri’nde Nilüfer Belediyespor Hentbol Sube Sorumlusu Kenan Gür ile görüsen basarili sporcular, sözlesmeleri imzaladi.

Iç transfer çalismalarinin önümüzdeki günlerde de devam edecegini açiklayan Hentbol Sube Sorumlusu Kenan Gür, “Karakterine, mücadelesine ve sportmenligine inandigimiz oyuncularimizla önümüzdeki sezon tekrar devam edecegiz. Transferi erkenden bitirip, gelecek sezon ligin üst siralarini hedefleyen bir ekip olusturacagiz” dedi.

Kaynak: İHA