Hamza Hamzaoglu Açiklamasi 'Nasil Göreve Davet Edildiysek Istifaya Da Davet Edilebiliriz'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoglu, Medipol Basaksehir maçinin ardindan, “Taraftarlar bizi de istifaya davet etti taraftarlar. Nasil göreve davet edildiysek, istifaya da davet edilebiliriz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasinda Çaykur Rizespor, sahasinda Medipol Basaksehir’e 2-0 maglup oldu. Mücadele sonrasi düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Teknik Direktör Hamza Hamzaoglu, “2-0 maglup oldugumuz için üzgünüz. Iyi bir mücadele ortaya koyduk. Oyuncularim iyi bir takima karsi ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalistilar, bunu da yaptilar. Basaksehir iyi bir takim bunu da söylemek lazim. Yedigimiz iki goldeki ufak tefek hatalarimiz rakibin lehine sonuçlandi. Onlarin hatalarini biz gole çeviremedik. Basaksehir’e yenilmemiz çok abes bir sey degil, normal. Kazanmak için her seyi yaptik, mücadele verdik, olmadi. Bundan sonra da birçok maçta kazanmak için sahada olacagiz ama kazanamayacagimiz maçlarda olacak” dedi.



"Bunu anlamakta zorluk çekiyorum"

Karsilasmada tribünler tarafindan Sabo’nun isliklanmasina da deginen Hamzaoglu, “Her hata yapan oyuncu her hafta isliklanip yuhalanip disari davet edilirse bu nasil olacak? Bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Geçen hafta Alper, simdi Sabo. Sabo’yu öbür hafta burada nasil oynatacagiz? Anlam veremiyorum. Öbür hafta bir digeri kötü oynarsa yuhalanacagini düsünerek sorumluluk nasil alacak?” diye konustu.

Taraftarin maç esnasinda kendisine yönelik istifa çagrisini normal karsiladigini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Taraftarlar bizi de istifaya davet etti. Nasil göreve davet edildiysek istifaya da davet edilebiliriz. Bugüne kadar da zaten benim hiçbir kulüpte bir sikinti yapmadigimi herkes bilir. Degisimler çok normaldir. Takimin menfaatine olacaksa bunu yapmaktan da çekinmeyiz, hiçbir zorlukta çikarmayiz. Asla görevden kaçmak pes etmek gibi bir niyetimiz yok. Transferlerimizle beraber daha iyi bir takim olduk. Bugün de bunu ortaya koydugumuzu düsünüyorum. Bugüne kadar 20 maça çiktik, 22 puan aldik, yarim sezon gibi bir sey oluyor. Ve bunlardan kendi ayarimizdaki takimlardan sadece Giresunspor’a deplasmanda yenildik, 10 kisi kaldigimiz için. Biz rakiplerimizle basa basa mücadele edecek ve üstünlük saglayacak bir kadroya sahibiz. Haftaya belki Galatasaray maçini kazanabiliriz çünkü iyi bir takim oldugumuzu düsünüyorum. Bu aksam oturup konusuruz baskanla. Eger böyle bir tasarruflari olacaksa da hiç problem degil. Biz takima güveniyoruz, bir degisim gerekiyorsa yapariz. Yapmazsak da bu takimla beraber biz bu yarisi iyi yerde bitiririz. Isteyen veda, isteyen devam mesaji olarak alsin. Nasil duymak istiyorsaniz öyle alsin” seklinde konustu.

Kaynak: İHA