Didim Belediyespor'da Çalismalar Sürüyor

Ligdeki mücadelesini namaglup sekilde sürdüren Didim Belediyespor’da çalismalar tam gaz devam ediyor. Kulüp Baskani Bedri Altintas, desteklerinden dolayi Didimli vatandaslara ve Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’a tesekkür etti.



Süper Amatör Lig’de mücadele eden Didim Belediyespor’da çalismalar devam ediyor. Ligdeki mücadelesini namaglup sekilde sürdüren Didim Belediyespor, 20 Subat Pazar günü Didim Atatürk Stadyumu’nda gerçeklestirilecek Koçarli Belediyespor maçi öncesi hazirlik çalismalarina hiz verdi.

Basarili bir sezon geçirdiklerini ve amaçlarinin Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele etmek oldugunu söyleyen Didim Belediyespor Kulübü Baskani Bedri Altintas, "Çalismalarimiz güzel gidiyor, hocalarimiz ile antremanlarimizi düzenli olarak Didim Atatürk Stadyumu’nda gerçeklestiriyoruz. Namaglup sekilde ligde 3’üncü siradayiz, basarili bir sezon geçiriyoruz. Hedefimiz ilk 2’ye girerek play-offlara mücadelesine katilmak. Sonrasinda ise umariz Bölgesel Amatör Lig’e yükseliriz" dedi.



Desteklerinden dolayi Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’a ve taraftarlarina tesekkür eden Altintas, "Basta Baskanimiz Ahmet Deniz Atabay ve yönetimim olmak üzere kentimizin esnaflarina ve taraftarlarimiza tesekkür ederim. Biz Didim Belediyespor olarak her zaman bir aradayiz ve kenetlenmis durumdayiz. Bu kenetlenme ile hedeflerimize çikmak istiyoruz. Didim Belediyespor destegi hak ediyor" diye konustu.

Altintas, tüm Didimlileri Pazar günü gerçeklestirecek mücadelede Didim Belediyespor’a destek olmaya davet etti.

Kaynak: İHA