Altay, Besiktas Karsisinda Puan Arayacak

Altay, yarin deplasmanda oynayacagi Besiktas karsisinda puan ya da puanlar almayi hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig’in 26. hafta maçinda Altay, Besiktas’a konuk olacak. Yarin Vodafone Park’ta oynanacak karsilasma saat 19.00’da baslayacak. Karsilasmayi hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’in yardimciliklarini Hakan Yemisken ve Yusuf Bozdogan yapacak. Maç öncesinde Altay, 22 puanla 19. sirada, Besiktas ise 38 puanla 8. sirada bulunuyor.

Altay, Izmir’e eli bos dönmek istemiyor

Ligin ilk yarisinda Izmir’de oynanan karsilasmada Besiktas’i 2-1 maglup eden Altay, bu maçin ardindan oynadigi 16 maçta galibiyet alamamisti. Bu kötü istatistigine Göztepe derbisini kazanarak son veren siyah-beyazlilar, geçtigimiz hafta da sahasinda oynadigi maçta Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalmisti. Teknik Direktör Serkan Özbalta yönetiminde çiktigi iki maçta 4 puan alan Altay, Besiktas karsisinda da puan ya da puanlar almayi hedefliyor. Izmir’e eli bos dönmeyi istemeyen Altay, alt siralardan da kurtulmak istiyor.

Muhtemel 11

Yarin oynanacak maç öncesinde sari kart cezasi bulunan stoper Murat Akça, kadroda yer alamayacak. Teknik Direktör Serkan Özbalta’nin Murat Akça’nin yerine 40 yasindaki stoper Ibrahim Öztürk’e forma sansi vermesi bekleniyor. Izmir temsilcisinde Marco Paixao, Mateusz Lis, Mohammed Naderi, Andre Poko, Leandro Kappel, Martin Rodriguez ve Thaciano ise sari kart sinirinda bulunuyor.

Altay’in Besiktas karsisinda muhtemel 11’i ise su sekilde:

"Mateusz Lis, Cebrail Karayel, Eric Bjönkander, Ibrahim Öztürk, Mohammed Naderi, Andre Poko, Thaciano, Zeki Yildirim, Leandro Kappel, Kazimcan Karatas ve Deniz Kadah."

Kaynak: İHA