Sarayköyspor Galibiyet Serisi Istiyor

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) deplasmanda Burdur MAKÜ Spor’u 2-1’lik skorla maglup eden Sarayköyspor, evinde oynayacagi Serinhisarspor maçindan da 3 puan alarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.



BAL 4. Bölge 3. Grup ekiplerinden Sarayköyspor, geçtigimiz Pazar günü deplasmanda Burdur MAKÜ Spor’a konuk oldu. Kirmizi siyahli ekip, Berk Saraç ve Riza Bulut’un golleriyle rakibini 2-1 yenerek evine 3 puanla döndü. Sarayköy Belediye Baskani Ahmet Necati Özbas, önemli karsilasmada takimi yalniz birakmadi. Zorlu mücadeleyi tribünden takip eden Baskan Özbas, elde edilen galibiyetin ardindan teknik heyet ve futbolculari kutladi.



Burdur’dan zaferle dönen ve moral depolayan Sarayköyspor, vakit kaybetmeden Serinhisarspor maçinin hazirliklarina basladi.

Ligin 12. Hafta mücadelesinde 20 Subat Pazar günü saat 14.00’te bir diger Denizli ekibi Serinhisarspor’u konuk edecek olan Sarayköy temsilcisi, bu maça da 3 puan parolasiyla çikacak.

Teknik direktör Ibrahim Aktürk yönetiminde çalismalarini sürdüren Sarayköyspor, bu maçi da kazanarak galibiyet serisi yakalamayi hedefliyor.

Kaynak: İHA