Fanatik Fenerbahçe Taraftari Ismail Özhan'dan Kulüp Baskani Ali Koç'a Sitem

Balikesir’in Susurluk ilçesinde yasayan 60 yasindaki fanatik Fenerbahçe taraftari Ismail Özhan, gönlünü verdigi takimin 2021-2022 sezonunda elde ettigi basarisizlik sonrasi Kulüp Baskani Ali Koç’a sitem etti. Hayatini sari ve lacivert renklere adadigini belirten Özhan Fenerbahçe Kulüp Baskani Ali Koç’a, “Ali Koç’a sesleniyorum, bizi bu iskenceden kurtar” diye seslendi.



30 yil Almanya’da gurbetçi olarak çalistiktan sonra dogdugu Susurluk’a gelerek insa ettigi Fener Villa’da hayatini devam ettiren Ismail Özhan, takimin basarisizligindan duydugu üzüntüyü dile getirdi. Evi, arabasi, kiyafetleri, besledigi muhabbet kusu bile sari-lacivert renklerde olan fanatik taraftar Ismail Özhan’in ayrica arabasinin plakasi ve ailesinin kullandigi telefon numaralarinda Fenerbahçe’nin kurulus tarihi olan 1907 rakamlari bulunuyor.

“Bütün hayatim Fenerbahçe”

Dünyaya Fenerbahçeli olarak dünyaya geldigini belirten Fanatik Fenerbahçe taraftari Ismail Özhan Fenerbahçe sevgisini su sekilde dile getirdi:

“Ben Ismail Özhan 1962 yilinda Susurluk’ta Fenerbahçeli olarak dünyaya geldim. 30 yil boyunca Almanya’da Fenerbahçe hasretiyle yasadim. Tek hayalim memleketime dönüp Fenerbahçe’ye yakin olup, Fenerbahçe’nin içinde yasamakti. O yüzden evime Fenerbahçe formasini giydirmek hayalimdi ve sonunda Allah’a sükür evime takimimin formasini giydirdim. Arabam da sari lacivert, arabaya da formayi giydirdik. Kullandigim bütün telefon numaralarim 1907 ile bitiyor. Evimin bulundugu sokagin ismi de resmi olarak Fenerbahçe Sokagi oldu. Yani benim ve ailemin her seyi Fenerbahçe, Fenerbahçe ile yatiyor, onunla kalkiyoruz. Yani hayatimiz Fenerbahçe’ye endeksli.”

“Ali Koç, bu ise bir el at”

Hayatinin her alaninin Fenerbahçe’ye odakli olmasina ragmen gönül verdigi takimin ligde istedigi sonuçlari alamamasindan duydugu üzüntüyü dile getiren Ismail Özhan, Fenerbahçe Kulüp Baskani Ali Koç’a seslendi. Özhan, “Hayatimiz Fenerbahçe’ye endeksli oldugu için son zamanlarda alinan sonuçlardan hiç yüzümüz gülmüyor, hep üzüntü hep hüsran. Ali Koç’a sesleniyorum buradan artik bize gülme zamani geldi, Yeter bu çektigimiz çile. Baskanim artik bu ise bir el at, bizi bu iskenceden kurtar. Yeter artik ben Fenerbahçe’mi özledim, benim Fenerbahçe’mi, gerçek Fenerbahçe’mi, gol atan Fenerbahçe’mi özledim. O coskuyu sizden bekliyoruz” dedi.



“Fenerbahçe topla artik kendini”

Tek dileginin Fenerbahçe’nin kendisini toparlayarak ligde güzel sonuçlar almasi oldugunu belirten Fanatik Taraftar Ismail Özhan, “Tek dilegim Fenerbahçem toparla artik kendini. Arabayla yola çikinca eskiden ne güzel el sallayanlar, durdurup resim çekilenler vardi. Simdi de yine var sag olsunlar ama daha çok halimize gülenlere de çok rastliyorum” diye konustu.



“Fenerbahçe’den asla vazgeçmeyecegiz”

Fenerbahçe’nin aldigi sonuçlar ne kadar kötü olursa olsun, gönül verdigi takimi desteklemekten asla vazgeçmeyecegini de dile getiren Ismail Özhan, “Fenerbahçe’de ne kadar sanssiz bir dönem de yasasak Fenerbahçe’den asla vaz geçmeyecegiz. Fenerbahçe mesalesi söndü sananlar o mesale hiçbir zaman sönmeyecek, inadina inadina yanacak. Ne mutlu Türk’üm deyip de Fenerbahçeli olana” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA