Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Bireysel Hatalardan Maç Kaybediyoruz'

Denizlispor maçindan puan çikaramayan Altinordu Teknik Direktör Hüseyin Eroglu, “Iyi oynadigimiz bir oyunda kaybetmek bizi üzdü. Maçin hakki da beraberlik diye düsünüyorum. Bireysel hatalardan maç kaybediyoruz” dedi.



Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasinda A. Denizlispor evinde Altinordu’yu agirladi. Müsabakayi yesil-siyahli ekibin 1-0 üstünlügüyle sona erdi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulunan Teknik Direktör Hüseyin Eroglu, “Her 2 takim içinde kritik bir maçti, kaybetmememiz gereken bir maçti. Aslinda rakibe karsi belki rakibin maçin basinda bir baskisi vardi seyirci coskusuyla beraber ama iyi savunduk. Planimiz tuttu aslinda rakibi karsilayacagimiz alan ve arka alanda yakalayacagimiz bos alanlari degerlendirmekti. Maçin basinda uzun toplarla etkili olmaya çalistik ama pozisyon vermedik. Ilk yarinin ortalarina dogru dengeledik. Hatta belki kilit pasi, iyi bir pas verseydik golü bulma sansimiz vardi, bir türlü onu beceremedik. Ikinci yari taktiksel bir disiplin anlaminda savunmada kalmayi, rakibin zaten en büyük gücü duran toplar bunu biliyorum. Faul yapmamamiz gereken yerde faul yaptik. Bu da bireysel hatadan kalemizde golü gördük” diye konustu.



“Maçin hakki da beraberlik diye düsünüyorum”

Konusmalarinin devaminda Eroglu, “Son haftalarda genelde yani iyi bir reaksiyon veriyoruz oyun anlaminda da gerek hücumla, gerek savunma anlaminda ama bireysel hatalardan maç kaybediyoruz. Ama bugün takimin verdigi direnç, rakibe belki pozisyon anlaminda net bir sey vermedik. Yani alanlari iyi kapattik son bölümde belki girdigimiz pozisyonlari degerlendirsek maçi en azindan berabere bitirebilirdik. Üzgünüz, geriye kalan maçlar azaliyor, hemen buradan çikmamiz gerekiyor. Oyunu hem hücum hem de savunma degerlendiremiyoruz ama oyun anlaminda direnç anlaminda iyi oynadigimiz bir oyunda kaybetmek bizi üzdü tabii ki ama toparlanip, önümüzdeki maça en iyi sekilde hazirlanmak zorundayiz. Maçin hakki da yani beraberlik diye düsünüyorum ama Denizlispor’u tebrik ederim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA