Gazipasa Ortaokulu Hentbol Takimi Yari Finallerde Temsil Edecek

2021-2022 Sezonunda Aydin Okullar Arasi Yildiz Erkekler Hentbol kategorisini sampiyon olarak tamamlayarak çeyrek finallere katilan Efeler Gazipasa Ortaokulu’ rakiplerini geride birakarak yari finallerde mücadele etmeye hak kazandi.



9-13 Subat tarihleri arasinda Burdur’da düzenlenen bölge sampiyonasinda Izmir, Denizli ve Karaman ekiplerine karsi mücadele eden Gazipasa Ortaokulu ögrencileri, burada yaptigi maçlar neticesinde elde ettigi basarilarla Türkiye yari finallerinde Aydin’i temsil etmeye hak kazandi. Hentbol takimi, Mart ayinda Usak’ta düzenlenecek olan yari finallerinde de basarili olmasi durumunda bu defa Türkiye finallerinde mücadele edecek.

Çeyrek final müsabakalarindan sonra düzenlenen madalya töreninin ardindan bir degerlendirme yapan Okul Müdürü Nadir Coskun, “Böyle güzel bir vesile ile Aydin’imizi burada, alnimizin aki ile temsil etmis olmak mutluluk verici. Antrenörümüzü ve ögrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Uzun süredir yaptiklari özverili çalismanin neticesini almis olmak onlari da çok mutlu etti. Insallah yari finallerde de ellerinden gelenin en iyisini yaparak Aydin’a bir sampiyonluk daha getireceklerine olan inancim tam” dedi.

Kaynak: İHA