Dilaver Mutlu Açiklamasi 'Ankaragücü Takimindan 1 Puan Almak Da Önemli'

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, sahalarinda 1-1 berabere kaldiklari Ankaragücü maçinin ardindan yaptigi açiklamada, “Ankaragücü takimindan 1 puan almak önemli. Ekibimi kutluyorum, çocuklar çok iyi mücadele ettiler” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 26. hafta maçinda Nasadoge Menemenspor, sahasinda Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, açiklamalarda bulundu.

Dilaver Mutlu, “Zorlu bir maç oynadik. Kazanmayi çok istiyorduk. Son 5 dakikaya kadar da maçi önde götürdük ama bir penaltiyla berabere kaldik. Penalti karari dogruydu. Ankaragücü takimindan 1 puan almak da önemli. Su anda lig lideri ve deplasmanda en fazla puan toplayan takim Ankaragücü. Biz yenecektik ama yenemedik ve berabere kaldik. Ekibimi kutluyorum, çocuklar çok iyi mücadele ettiler. Son düdüge kadar ellerinden gelen gayreti hepsini gösterdiler. Hedefimiz artik Pazartesi günü oynayacagimiz Eyüpspor maçi. Insallah o maçi kazanarak yolumuza devem edip alt siralardan kurtulmak istiyoruz“ diye konustu.

Kaynak: İHA