Sincan Belediyespor Adim Adim Sampiyonluga Gidiyor

Sincan Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ikinci devrenin ikinci maçinda, sahasinda Kirikkale Yahsihanspor’u konuk etti. Seyircilerin büyük ilgi gösterdigi müsabakayi 4-0 kazanan ev sahibi ekip, Bartinspor’un Çubukspor deplasmaninda maglup olmasi ile birlikte liderlik koltugunu tekrar devraldi.

Ilk devreyi lider Bartinspor’un ardindan iki puan farkla ikinci sirada bitiren Sincan Belediyespor, ligin ikinci yarisina firtina gibi basladi.

Geçtigimiz hafta deplasmanda Kursunlu Belediyespor’u Mustafa Fehmi Arslan (2), Esref Keçeci, Furkan Anik ve Fatih Özaydin’in golleriyle 5-0 gibi farkli bir skorla maglup eden Sincan Belediyespor, Bartinspor’un da kazanmasiyla ikinci siradaki yerini korumustu.

Bu hafta ise Sincan Belediyespor, Kirikkale Yahsihanspor’u konuk etti. Müsabakayi Mustafa Fehmi Arslan (2), Esref Keçeci ve Fatih Özaydin’in attigi gollerle 4-0 kazandi. Bartinspor’un da Çubukspor deplasmaninda maglup olmasi ile birlikte liderlik koltugunu tekrar devralan Sincan Belediyespor’un hedefi sampiyonluk.

Önümüzdeki hafta deplasmanda Haymanaspor ile karsilasacak olan Sincan Belediyespor simdiden hazirliklarina basladi.



Sincan Belediye Baskani Murat Ercan takimi yalniz birakmiyor

Müsabakayi Sincan Belediye Baskani Murat Ercan ve Sincan Kaymakami Abdullah Küçük büyük heyecanla takip etti. Baskan Ercan maç sonu sahaya inerek teknik heyeti ve futbolculari tebrik etti. Baskan Ercan, “Ilçemizin medar-i iftihari Sincan Belediyesporumuzu, Kirikkale Yahsihanspor karsisinda aldigi galibiyet için yürekten kutluyorum. Basarilariniz daim olsun” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA