Sampiyonluk Kupasi Gölcük'te

Gölcük Belediye Spor Erkekler Basketbol A Takimi, sampiyonluk kupasini Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer’e getirdi.

Tamami alt yapisinda yetisen Gölcüklü oyunculardan kurulu Gölcük Belediye Spor Erkekler Basketbol A Takimi, Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde oynadigi 14 karsilasmada 13 galibiyet alarak sampiyon oldu. Gölcük temsilcisi, elde ettigi sampiyonluk ile Bölgesel Basketbol Ligi’ne katilmaya hak kazandi. Takimin sporculari ve teknik heyeti, Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer’i makaminda ziyaret etti. Gölcük Belediye Spor Erkekler Basketbol A Takimi, kazandiklari kupa ile Baskan Sezer’e desteklerinden dolayi tesekkürlerini sundu.

Sampiyon takimin ilçenin gururu oldugunu söyleyen Ali Yildirim Sezer, "Ilçemizi bundan sonra Bölgesel Basketbol Ligi’nde temsil edecek gençlerimizi, spor birimimizi, teknik heyeti tebrik ediyor, Bölgesel Basketbol Ligi’nde basarilar diliyorum. ‘Spor Kenti Gölcük’ hedefimizle, ilçemizin adinin sportif basarilarla duyurulmasi ve gençlerimizin spora olan ilgisini arttirmak için çalismalarimiza araliksiz devam edecegiz" dedi.

Baskan Sezer daha sonra U-15 Yildiz Kiz Basketbol Milli Takimi’na seçilen Eslem Balta ve ailesi ile bir araya geldi. Eslem Balta’ya milli takimda ve bundan sonraki spor hayatinda basarilar dileyen Baskan Seze, basta ailesi olmak üzere basarili sporcunun yetismesinde emegi geçen herkese tesekkür etti.

Kaynak: İHA