Murat Sancak Açiklamasi 'Tetikçi Hakemleri Federasyon Temizleyecek'

Adana Demirspor Baskani Murat Sancak, "Bazi kendini bilmez yanli hakemleri, tetikçi hakemleri eminim ki federasyon temizleyecek" dedi.

Adana Demirspor taraftarlari, Besiktas maçinin ardindan yaptigi açiklamalar sebebiyle PFDK’ya sevk edilen Adana Demirspor Baskani Murat Sancak’a destek olmak için Sancak’in kaldigi otelin önünde toplandi. Baskan Sancak, otelin önünde toplanan mavi-lacivertli taraftarlarla bir araya gelerek açiklamalarda bulundu. Baskan Sancak, dün hakli bir tepki gösterdigini ifade ederek, "Hakkimizi aradik, evet yanlis yaptilar. Hakem yanlis yapti, VAR hakemi yanlis yapti. AVAR hakemi yanlis yapti. Tepkimizi gösterdik, hakkimizi da her platformda savunacagiz ona emin olabilirsiniz. Hiç kimseye de hakkimizi yedirmeyecegiz" seklinde konustu.



"Tetikçi hakemleri federasyon temizleyecek"

Sancak, bundan sonraki süreçte daha adaletli yönetimler sergilenecegini dile getirerek, "Federasyona yine destek verecegim. Yine merkez hakem komitesine destek verecegim. Ama bu bazi kendini bilmez yanli hakemleri, tetikçi hakemleri eminim ki federasyon temizleyecek. Temizlemesi içinde elimizden geleni de yapacagiz. Bunlarin temizlenmesi için benim susmayacagima emin olabilirsiniz. Ama artik sosyal medyada degil giderek hakkimizi arayarak konusarak hakkimizi dile getirecegiz. Onun için sizlerden ricam Adana Demirspor taraftarina nasil yakisiyorsa öyle harekat edelim. Ne kimseyi incitelim ne kimseyi kiralim ne de sövelim. Besiktas bizim kardes kulübümüzdür. Bir anlik olayda sinirlendigimiz zaman agzimizdan bir seyler çikiyor. Benim agzimdan da onlarin da agzindan çikiyor" diye konustu.



Baskan Sancak, tüm kulüplerle iyi iliskilerinin devam edecegini vurgulayarak, açiklamasini su ifadelerle tamamladi:

"Besiktas maçi bitti gitti, kardesligimiz devam eder. Diger takimlarla da iyi olacagiz. Herkesin gönlünde taht kuracagiz insallah. Ama bu sizlerle olur sizin misafirperverliginiz sizin davranislarinizla olacak. Bu konuda insallah baskaninizi zor durumda birakmasini destek olursunuz, sizlerden tek ricam bu. Türk futbolunun kazanmasi için herkes elinden geleni yapsin."

Kaynak: İHA