Önder Karaveli Açiklamasi '13 Maçin Hiçbirinde Bu Kadar Pozisyon Vermemistik'

Besiktas Teknik Direktörü Önder Karaveli, 1-1 berabere kaldiklari Adana Demirspor maçi sonrasi, "13 maçin hiçbirinde bu kadar pozisyon vermemistik. Son bölüme bakinca buradan 1 puani aldigimizi düsünüyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasinda Besiktas, deplsmanda karsilastigi Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldi. Maç sonu basin toplantisinda konusan Besiktas Teknik Direktörü Önder Karaveli, “Maç önünde de söyledigim gibi iki takimda 120 dakikalik kupa maçindan geldi. Biz kupa maçinda kullandigimiz oyunculari daha çok rakip ise daha az kullandi. Oyun iki taraf için dengeli ve kontrollü basladi.

Rakibin planinin birinci bölgeden üçüncü bölgeye atilan toplar, orada da Balotelli’nin gol pozisyonlarina girecegini biliyorduk. Hedefimizde merkezi kapatip kenarlari kullanmak vardi. Nitekim ilk golde de böyle oldu. Bizim için çok güzel bir gol bulduk. Rakibimizde ilk yari kalemizde oldugu pozisyonlar var” seklinde konustu.



“Oyuncularimiz mücadeleyi birakmadi”

Ikinci yari ortaya çikan oyunun Besiktas için iyi olmadigini aktaran Karaveli, "Devreden sonra 45-60 arasi dengeli bir oyun oldu. 60’dan sonra bizim için ortaya çikan oyun bizim için iyi degildi. Oyuna hamle yapamadik. Sakat oyuncu yerine saglam oyuncu oyuna koyduk. Son bölümde rakibin her atagi gol pozisyonuna dönüstü. Bunun nedeni topu koruyamadik. Mücadeleyi birakmadilar ama oyuna sahip olamadilar. Kalemizin önünde çok fazla duran top ve korner gördük. Nitekim kornerden bir gol yedik" ifadelerini kullandi. Adana Demirspor deplasmaninda 1 puani kazanç olarak gördüklerini vurgulayan Önder Karaveli, "Bizimle beraber oynanan 13 maçin hiçbirinde bu kadar pozisyon vermemistik. Son bölüme bakinca buradan 1 puani aldigimizi düsünüyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA