Montella Açiklamasi 'Rakibin Ceza Sahasinda 43 Kere Topla Bulustuk'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 1-1 berabere kaldiklari Besiktas maçi sonrasi, "Rakibin ceza sahasi içerisinde 43 kere topla bulustuk. Daha güzel bir aksam yasayabilirdik ama olusmadi agzimizda aci bir tat birakti" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25.haftasinda Adana Demirspor, evinde Besiktas ile 1-1 berabere kaldi. Maç sonu basin toplantisinda konusan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, futbolcularini tebrik ederek, "Gösterdikleri mücadeleden dolayi gurur duyuyorum. Hiç kimse kaybetmek istemiyordu. Taraftarimizin da destegiyle muhtesem atmosfer olusturduk. Rakibin ceza sahasi içerisinde 43 kere topla bulustuk. Daha güzel bir aksam yasayabilirdik ama olusmadi agzimizda aci bir tat birakti" diye konustu.



“Kanat oyuncularimdan memnunum”

Takimin sag ve sol kanat oyuncularindan memnun oldugunu kaydeden Montella, "Sag taraftan daha çok ürettigimiz gibi gözükse de sol taraftan da ortalar açtigimiz ataklar var. Biz iki bekimizi ayni anda çikartmiyoruz. Rakibin sol beki çok yetenekli. O yüzden sag kanattan atak yaptik. Oradan çok pozisyona girdik. Ancak hem Kaan hem de Alper’den memnunum" ifadelerini kullandi.

Rakip ceza sahasina 43 defa girdiklerini aktaran Montella, “Istatistik olarak baktiginizda ligin en iyi 4. defansi en iyi de 3. ofansif oyununa sahibiz. Girdigimiz istatistiklere bakarsak bugün 43 kere ceza sahasina girdik. O pozisyonlari çok iyi degerlendirseydik sonuç çok farkli olabilirdi" degerlendirmesini yapti.

Kaynak: İHA