Giresunspor Çikis Ariyor

GZT Giresunspor Kulüp Basin Sözcüsü Halil Ibrahim Önal, Fenerbahçe ile kendi evlerinde oynadiklari maçtan puansiz ayrildiklari için üzgün olduklarini söyledi.

Rakipleri karsisinda golü erken bulduklarini ancak daha sonra yakaladiklari firsatlari kullanamadiklarini ifade eden Önal, “Maçin henüz basinda 1-0 öne geçtikten sonra girdigimiz önemli pozisyonlari degerlendiremedik. Umut’un sakatlanmasi, devaminda hücuma çikarken kaybettigimiz bir topun kalemizde gol olmasi takimimizi demoralize etti. Ikinci yarinin basinda skor olarak 2-1 geri düsünce kalan dakikalarda tüm riskleri aldik ancak sonucu degistiremedik. Alexis Perez’in bu maçta kirmizi kart görmesi de bizim açimizdan çok olumsuz oldu. Fenerbahçe maçindan puansiz ayrildigimiz için son derece üzgünüz” dedi.

Simdi gözlerini bu hafta deplasmanda oynayacaklari Kayserispor maçina çevirdiklerini ifade eden Önal, “Çok zorlu bir periyottan geçiyoruz. Bu hafta Kayseri deplasmanina gidecegiz. Son haftalarda aldigimiz basarisiz sonuçlarla üzdügümüz taraftarlarimizi Kayserispor maçindan güzel bir sonuç alarak sevindirmek ve önümüze yeni bir sayfa açmak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA