Sahinbey Ampute Kendi Evinde Çok Farkli 6-0

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi kendi evinde Pendik Engelliler Spor Kulübü’nü 6-0 maglup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, kendi evinde ligin güçlü takimlarindan Pendik Engelliler Spor Kulübü ile karsi karsiya geldi. Karsilasmanin ilk yarisini 21.dakikada Yussif Yahaya, 25 dakikada Baris Telli ve ilk yarinin uzatma dakikalarinda Pendik Engelliler Spor Kulübü oyuncusu Abdurahmanin kendi kalesine attigi golle 3-0 önde tamamladi. Ikinci yariya da hizli baslayan mavi-beyazli takim 29 dakikada Baris Telli’nin, 35 dakikada Ibrahim Halil Esen’in ve 42 dakikada Abderrauf’un kaydettigi golle rakibini 6-0 maglup etti. Karsilasmayi Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Baskani Cuma Güzel, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Baskani Abdülkadir Gözegir, meclis üyeleri ve çok sayida taraftar izledi.

“Teknik ekibi ve oyuncularimi tebrik ediyorum”

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Baskani Cuma Güzel, alinan galibiyetten dolayi teknik ekibi ve oyunculari tebrik ederek, “Onursal Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’nun destekleriyle Sahinbey Belediyespor olarak ligde çok iyi sonuçlar aliyoruz ve ligde lider konumda ilerliyoruz. Pendik Engelliler Spor Kulübü güçlü bir rakip ve ligde çok önemli bir yerde bulunuyor. Böylesi güçlü rakibi bu skorla yendigimiz için mutluyum. Centilmence geçen bu karsilasmada her iki takimin oyuncularini da kutluyorum. Haftaya Etimesgut Belediyesi Ampute Futbol takimi ile karsilasacagiz. Onlarin 2 bizim ise 1 maç eksigimiz var. Bu karsilasmadan sonra kar yagisi nedeniyle ertelenen Orta Dogu Teknik Üniversitesi karsilasmasini da oynayacagiz. Iki karsilasmadan da galip gelerek sezonun ilk yarisini lider olarak tamamlamak istiyoruz. Bizleri destekleyen taraftarimiza tesekkür ediyor, alinan galibiyetten dolayi teknik ekibi ve futbolculari kutluyorum” dedi.

“Önemli bir galibiyet aldik”

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Halil Ibrahim Köprülü alinan galibiyetten dolayi mutlu olduklarini belirterek, “Ligin 11. Haftasini oynadik. 10. Haftada oynamamiz gereken Orta Dogu Teknik Üniversitesi karsilasmasi kar yagisi nedeniyle ertelenmisti. Bu karsilasmada 6 Mart’ta devre arasindan sonra oynanacak. Pendik Engelliler Spor Kulübü karsisinda ritmimiz ve tempomuz iyiydi. Güzel goller bulduk. Önemli olan oyun gücü ve iyi futbol. Bu haftayi da kayipsiz geçtigimiz için mutluyum. Haftaya da liderlik yolunda rakibimiz olan Etimesgut Belediyesi Ampute Futbol takimi ile karsilasacagiz. Hedefimiz o karsilasmadan da galibiyetle ayrilmak. Oyuncularimi alinan galibiyetten dolayi kutluyorum” seklinde konustu.

“Centilmence bir maç oldu”

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü takim kaptani Baris Telli iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Iki takimda centilmence bir mücadele ortaya koydu. Her iki takim oyuncularini da bu anlamda kutluyorum. Rakibimizde iyi oynadi ve pozisyonlar buldu. Bizde buldugumuz pozisyonlari golle neticelendirdik. Alinan galibiyetten dolayi mutluyuz ve sevinçliyiz. Ilk yarinin sonlarina geldik ve liderligimizi sürdürüyoruz. Insallah bunun sonu sampiyonluk olur” diye konustu.

Kaynak: İHA