Riza Çalimbay Açiklamasi 'Altin Degerinde 3 Puan Kazandik'

Yeni Malatyaspor’u sahasinda 2-1 yenen DG Sivasspor’da Teknik Direktör Riza Çalimbay maçin ardindan konustu. Çalimbay, "Rakibimiz çok iyi hücum hattina sahipti, bizi çok zorladilar. Bir gol yedik ama baska goller de yiyebilirdik. Bana göre altin degerinde 3 puan kazandik" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasinda Yeni Malatyaspor’u konuk eden ve sahadan 2-1 galibiyetle ayrilan Sivasspor’da Teknik Direktör Riza Çalimbay, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi.

Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan tecrübeli teknik adam, "Tek hedefimiz kendi sahamizda bu maçi kazanmakti. Geçtigimiz hafta istemedigimiz sekilde bir maç kaybettik. Çok hatalar yaparak kaybettigimiz bir maç oldu. Bugünkü maçta da ilk yari biz maglup olduk. Hiç bu kadar kötü oynadigimiz bir ilk yari olmamisti. Sasiriyorum, yorgunluk olabilir. Çünkü uzun yollardan geldik. Konsantremiz çok düsüktü. Istedigimiz hiçbir seyi yapamadik. Maçtan önce bunlari konusmustuk, zor bir maç olacagini biliyorduk. Çok iyi hücum hattina sahipler, bizi çok zorladilar. Bir gol yedik ama baska goller de yiyebilirdik. Antrenörlük hayatimda ilk defa ilk yarida oyuncu degistirdim. Degistirmek zorunda kaldim. Ikinci yari farkli bir sekilde sahaya çiktik. Kendine güvenen, hem atakta hem defansta motive olan, özellikle Malatya’nin ilk yari pozisyonlari kadar, belki de daha fazla pozisyonlara girdik, iki tane de gol attik. Bana göre altin degerinde 3 puan kazandik" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA