Pamukkaleli Sporcular Türkiye Sampiyonasi'na Hazirlaniyor

Pamukkale Belediyespor’un dart bransinda yer alan sporculari Usak ve Kocaeli’nde yapilan Türkiye Okullar Arasi Dart Grup Sampiyonasi’ndan basariyla ayrildi. Sporcular Mart ayindaki Türkiye Sampiyonasi’na katilma vizesini aldilar.



Pamukkale Belediyespor çatisi altinda spor yasamlarini sürdüren sporcular basarilara imza atmaya devam ediyor. Kulübün dart bransinda yer alan genç sporcular ögrenim gördükleri okullari temsil ettikleri Türkiye Okullar Arasi Dart Grup Sampiyonasi’ndan güzel sonuçlarla ayrildi. 2021-2022 Egitim ve Ögretim Yilini kapsayan yarismalara Usak, Kocaeli, Adana, Rize ve Sanliurfa ev sahipligi yapti. Pamukkale Belediyesporlu dartçilarin yer aldigi Tekkeköy Ortaokulu kiz ve erkek takimlari Usak’ta mücadele verdi. Tekkeköy Ortaokulu kiz takiminda yer alan sporcular yildiz kizlar gruplarinda birinci olurken, erkekler ise yildiz erkeklerde ikinciligi elde etti. Yatagan Ortaokulu takimi ise Kocaeli’ndeki müsabakalara katilirken, kategorilerinde Yildiz kizlar grup birincisi olmayi basardi. Pamukkale Belediyespor çatisi altinda spor yasamlarina devam eden sporcular elde ettikleri derecelerle okullarini Türkiye finallerine tasidi. Tekkeköy Ortaokulu ve Yatagan Ortaokulu takimlari Mart ayinda Konya’da yapilacak olan Türkiye finallerinde Denizli’yi temsil edecekler. Pamukkale Belediyespor Dart Takimi egitmenlerinin gözetiminde çalismalarina devam eden sporcular ülke genelinde 20 takim arasina adini yazdirirken, hedeflerini ise ilk 3 arasina girmek olarak belirledi.

“Her bransta basariyi istiyoruz”

Pamukkale Belediyespor Onursal Baskani ve Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, spor konusunda basarililara imza atilmasindan dolayi mutlu olduklarini ifade ederek, “Kulübümüzde 13 bransta yer alan sporcularimiz basarilara imza atiyor. Dart bransinda da sporcularimiz Usak ve Kocaeli’nde yapilan grup maçlarinda basarilar elde ettiler. Türkiye’de son 20 takim arasina kaldilar. Ben Türkiye Sampiyonasi’nda da derece alacaklarina inaniyorum. Biz sporun her bransinda basarili sporcularin yetismesine katki saglamayi amaçliyoruz. Tüm sporcularimizi basarilarindan dolayi kutlar, katilacaklari Türkiye Sampiyonasi’nda basarilar dilerim” diye konustu.

Kaynak: İHA