Osman Demir Açiklamasi 'Karsilasmaya 3 Puan Kaybi Olarak Bakiyoruz'

Konyaspor Yardimci Antrenörü Osman Demir, karsilasmaya 3 puan kaybi olarak baktiklarini söyledi.

Teknik direktör Ilhan Palut’un maç sonunda kirmizi kart görmesi nedeniyle basin toplantisina katilan yardimci antrenör Osman Demir, öncelikle hayatini kaybeden Trabzonspor taraftari için bassagligi diledi. Demir, iki takim için de önemli bir karsilasmanin oynadigini belirterek, "Bu atmosferi tahmin edebiliyorduk. Aslinda çok iyi hazirlandik. Ilk yari taraftarin da etkisiyle Trabzonspor, bizden daha istekliydi. Basit gol yedik. Arkasinda Rahmanoviç ile pozisyonumuz var. Iki takim adina ilk yari Trabzonspor’un istegi disinda kisir geçti diyebilirim. Ikinci yari oyuna iyi basladik, top bizdeydi. Ikinci golü yemeden atmayi çok istiyorduk. Ikinci golü yedik ama maçi birakmadik. Dogru zamanda golü bulduk, beraberligi saglayacak aksiyonlarimiz, ceza sahasi girislerimiz oldu, fakat sonuç olmadi. Biz sadece 3 puan kaybi olarak bakiyoruz" seklinde konustu.



"Ligi en iyi yerde bitirmeye çalisacagiz"

Ilhan Palut’un maç sonunda kirmizi kart görmesine iliskin sorulan soru üzerine Osman Demir, "Aslinda herhangi hakaret yok, hiçbir sey yok. Son pozisyondan sonra ’hocam, faul yoktu neden verdi’ dedi.

Kurala göre hakemin yanina gidildiginde kirmizi kart oluyor. Herhangi hakaret bir kötü davranis yok" yanitini verdi. Demir, ligin bitimine 13 hafta kaldigini, kendilerinin ise 14 karsilasmasinin bulundugunu dile getirerek, "Biz sezona baslarken iyi futbol seyrettirmeyi, iyi mücadele etmeyi, ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefledik. Bunun için gerekli mücadeleyi, oyunu oynadigimizi düsünüyorum. 14 maçimiz var, elimizden gelenin en iyisini yapip ligi en iyi yerde bitirmeye çalisacagiz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA