Mustafa Gürsel Açiklamasi 'Bunun Üstesinden Gelecek Kuvvetimiz Var'

Eyüpspor deplasmaninda 2-0 kaybeden RH Bandirmaspor’da Teknik Direktör Mustafa Gürsel maçin ardindan 2 penaltinin da kendisine göre penalti olmadigini söyleyerek, “Bu skoru telafi edecek güç ve kuvvetimiz var” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasinda Eyüpspor’a deplasmanda 2-0 maglup olan RH Bandirmaspor’da Teknik Direktör Mustafa Gürsel maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Üst üste sert maçlar oynadiklarini söyleyen Gürsel, “BB Erzurumspor, Ümraniyespor, ardindan kupa maçi ve Eyüpspor maçi... Maçin zorlu olacagini bekliyorduk. Iki takim da mücadele açisindan yüksek bir efor sarf etti. Oyun açisindan istedigimiz pozisyonlari pek bulamadik. Ilk penaltidan sonra motivasyon açisindan düstük ve oyunumuzu bozdu bu karar. Hakem öyle gördü ama ben iki penaltiya da katilmiyorum. Penaltilari çok kolay çaldi. Oyunu istedigimiz seviyeye çekemedik ve fazla pozisyon bulamadik. Rakibe de maçin basinda ofsayt olan pozisyon disinda pozisyon vermedik, Bir an önce Manisa maçina hazirlanip bu maçin skorunu telafi etmemiz lazim. Bu tarz sonuçlar olacak ama önemli olan hemen tepki vermek. Üzgünüz ancak lig devam ediyor. Bunun üstesinden gelecek güç ve kuvvet bu takimda var” açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA