Mecnun Otyakmaz Açiklamasi '3 Puan Aldigimiz Için Çok Sevinçliyiz'

Yeni Malatyaspor’u sahasinda 2-1 yenen DG Sivasspor’da Kulüp Baskani Mecnun Otyakmaz, “Gerçekten bizim için önümüzdeki süreci belirleyecek önemli bir karsilasmaydi. Dolayisiyla hem geri döndügümüz için hem de 3 puani aldigimiz için çok sevinçliyiz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasinda Yeni Malatyaspor’u 2-1 yenen Sivasspor’da Kulüp Baskani Mecnun Otyakmaz, karsilasmanin ardindan stadyum çikisinda gazetecilerin sorularini yanitladi.

Otyakmaz, “Hem Yeni Malatyaspor hem de bizim için çok önemli bir karsilasmaydi. Malatyaspor yeni bir yapilanmaya giderek içinden bir oyuncuyu teknik direktör yapti. Dolayisiyla onlarin da ilk maçiydi ve içinde bulunduklari durumdan dolayi çikis da yapmak istiyorlardi. Bu yüzden maça da çok etkili basladilar. Bizimse kart cezalilarimiz ve ön libero mevkisin de yedek oyuncumuzun sakat olmasi sebebiyle dengesiz bir takimimiz vardi. Ilk yarida maalesef bunu hissettik. Fakat daha sonra yapilan degisikliklerle daha iyi oynar hale geldik ve geriye düsmemize ragmen maçi çevirmesini bildik. Gerçekten bizim için önümüzdeki süreci belirleyecek önemli bir karsilasmaydi. Dolayisiyla hem geri döndügümüz için hem de 3 puani aldigimiz için çok sevinçliyiz” diye konustu.



“Iyi bir futbolcu transferi yaptik”

Otyakmaz, sakatlarin dönmesiyle daha genis bir kadrolu takim olacaklarini belirterek, “Özellikle santrfor mevkisinde transfer düsünmüyorduk. Çünkü 3 tane çok önemli santrforumuz oldugunu düsünüyorum. Ancak Leke James’in uzun süreli sakatligi bizi böyle bir önlem almaya itti ve iyi bir futbolcu transfer ettigimizi düsünüyorum. Keske oyunda biraz daha süre alabilseydi ve kendini seyirciye gösterebilseydi. Onun da takima faydasi olacagini düsünüyorum. Sakatlarimizin dönmesiyle daha genis kadrolu daha iyi bir takim izlettirecegimizi düsünüyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA