Jeopark Kula Belediyespor'dan Kritik Galibiyet

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Ligi’nde mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor, Aydin Büyüksehir Belediyespor’u 3-2 maglup etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu(TVF) Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda Manisa’yi temsil eden Jeopark Kula Belediyespor, 17.hafta müsabakalari kapsaminda evinde Aydin Büyüksehir Belediyespor’u agirladi. Ligin bitimine az bir süre kala galibiyet parolasi ile maça çikan Jeopark Kula Belediyespor, 25-19’luk setle 1-0 öne geçen Aydin Büyüksehir Belediyespor’a, 25-20’lik setle karsilik vererek durumu 1-1’e getirdi. Temposu bir an olsun düsmeyen müsabakada Aydin ekibinin 25-19 galip geldigi üçüncü set sonunda maça bir süre ara verildi.

Aydin ekibinin 2-1 galipken verilen aranin ardindan oyun kontrolünü tekrar eline alan Jeopark Kula Belediyespor, 25-16’lik setle durumu 2-2’ye getirmeyi basardi. Oyun disiplininden kopmayan Kula ekibi, son seti de 15-13 alarak müsabakadan 3-2 galip ayrildi.

Ligin bitimine az bir süre kala ligde kalma mücadelesi veren Jeopark Kula’nin bu galibiyeti, taraftarlari da sevince bogdu.

Kaynak: İHA