Groenendijk Açiklamasi 'Uzun Süre Takip Ettigim Oyuncudan Bu Kadar Verim Almak Sevindirici'

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijk, 3-0’lik Fatih Karagümrük galibiyetinden dolayi takim olarak mutlu olduklarini dile getirdi. Birkaç galibyet alarak tehlikeli bölgeden kurtulmak istediklerini de belirten Groenendijk, 1 gol 1 asist ile karsilasmayi tamamlayan Fernando Martins için övgü dolu sözler sarf etti.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasinda Antalyaspor, sahasinda Fatih Karagümrük’ü 3-0’lik skorla maglup etti. Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijk, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda maçi degerlendirdi. Müsabakaya iyi basladiklarini belirten Groenendijk, "Ilk yari onlarin sahasina oyunu yiktik. Gereken sadece goldü. O da çok kalteli bir ayak olan Fernando’dan geldi. Çok kisa sürede takima alistigini gözlemledim. Uzun süredir takip ettigim oyuncudan bu kadar verim almak ayrica sevindiriciydi. Ikinci gol yine onun asistiyle geldi. Bu hafta içi çalistigimiz bir organizasyondu" seklinde konustu.



"Tehlikeli yerden kurtulmak için bir kaç galibiyete daha ihtiyacimiz var"

Ikinci yarida rakibin oyuna ortak oldugunu ancak degisikliklerle takimin ayakta kaldigini ifade eden Groenendijk, "Ardi ardina gol yemedigimiz 5. maçimizi oynuyoruz. Bu bizi çok mutlu eden bir detay. Dogru yoldayiz. Takimin özgüveni geri geldi ve üstüne koyarak devam ediyoruz. Önümüzde Yeni Malatya maçi var. Bu tehlikeli yerden kurtulmak için bir kaç galibiyete daha ihtiyacimiz var. Önümüze bakiyoruz ve ayni sekilde devam edecegimizi ümit ediyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA