Golden Lig.Com Türkiye Sampiyonasi Yapildi

Golden Lig.com tarafindan düzenlenen Türkiye Futbol Sampiyonasinda Anadolu Yildizlari takimi sampiyon oldu. Oflaz Spor Tesislerinde düzenlenen sampiyonanin final maçini Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu ile Belediye Baskan Vekili Ferhan Fidan da izledi. Genel koordinatörlügünü Ersin Timur’un yaptigi organizasyona 14 takim ve yaklasik 350 sporcu katildi.

Sampiyonanin final maçinda Istanbul’dan Anadolu Yildizlari ile Kocaeli’nden F.C AEK takimlari karsilasti. 25’er dakikadan iki devre seklinde oynanan müsabakada gol sesi çikmayinca kupanin sahibi penalti atislari sonucunda belli oldu. Anadolu Yildizlari takimi penalti atislari sonrasinda rakibini 4-3 yenerek kupanin sahibi oldu. Daha sonra düzenlenen ödül töreninde sporculara kupa ve madalyalarini Baskan Vekili Fidan verdi.

“Sporun ve sporcunun yaninda olacagiz”

Fidan yaptigi açiklamada, sampiyonada çekismeli müsabakalarin yasandigini söyledi.

Kemer’in spor turizminde de ön plana çiktigini belirterek, “Organizasyona katilan tüm sporculari tebrik ediyorum. Kemer’de spor turizmine yönelik güzel bir organizasyon. Biz de belediye olarak sporun ve sporcunun yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA