Felipe Sanchez Mateos Açiklamasi 'Her Oyuncumuz Bizler Için Önemli Ve Maça Hazir'

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, Kasimpasa karsisinda 2-2’lik beraberlik sonrasinda her oyuncularinin kendileri için önemli ve maça hazir olduklarini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasinda Alanyaspor deplasmanda Kasimpasa ile 2-2 berabere kaldi. Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, maçin mücadeleci bir sekilde geçtigini ifade ederek, “Elbette çok gidip gelen bir mücadeleye sahne oldu maç. Saha içerisinde her iki takim da zorladi galibiyet adina. Maç belli bölümlerde koptu, belli bölümlerde kompakt oynandi. Biz geriden pasla çikarken sürekli sistemimizi degistirmeye çalistik. Kasimpasa her seferinde farkli bir baski sekliyle geldi. Tek forvetle basarken, rakibin baski yapmasini beklerken topu beklettik. Adam adama bastilar bazen ve kalecimiz üzerinden oyun kurmaya çalistik. Maçin sonuna dogru oyun koptu. Candeias ile yakaladigimiz pozisyonu gole çevirsek galibiyetle ayriliyorduk. Ayni sekilde karsi tarafta golü bulup galibiyetle ayrilabilirdi“ dedi.



“Her oyuncumuz bizler için önemli“

Takimda süre alan genç oyuncular ile ilgili konusan Mateos, “Onlar için çok mutluyuz ilk dakikalarini aldilar. Oynadiklari ilk maçlariydi. Çok iyi oynadilar. Böyle zorlu bir maçta çok iyi performans verdiler. Daha sonra zemin agirlasti ve bazi degisiklikler yaptik. Bizim takimimizin en önemli gücü her bir oyuncumuzun bizler için önemli ve maça hazir olmalari“ seklinde konustu.

Kaynak: İHA