Bursaspor'un Tek Baskan Adayi Ömer Furkan Banaz Oldu

Bursaspor’da 20-27 Subat tarihlerinde yapilacak olan Olaganüstü Seçimli Genel Kurulu öncesinde tek baskan adayi Ömer Furkan Banaz oldu. Banaz, “Sayin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Alinur Aktas’in da destekleri ve yönlendirmesiyle bu sorumlulugu almaya karar verdik. Önce birlik ve beraberligi yeniden tesis edecegiz, kaybolan güven ortamini seçildigimiz ilk günden itibaren her kesim hissedecek. Taraftarimizin içi rahat olsun” dedi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da, Olaganüstü Genel Kurul heyecani yasaniyor. Yesil-beyazli kulübün tek baskan adayi ise Ömer Furkan Banaz oldu. Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’ne gelerek yönetim listesini Divan Kurulu’na sunan Banaz, saat 17.00’ye kadar baska bir aday çikmayinca Bursaspor’un tek baskan adayi oldu.

“Bursaspor’u hak ettigi yere hep birlikte tasiyacagiz”

Ömer Furkan Banaz yaptigi açiklamada, “Su an itibariyla listemizi Divan Baskanlik Makamina vermis bulunuyoruz. Öncelikle adayligimiz Bursaspor’umuza ve Bursa’miza hayirli olsun. Rabbim mahcup etmesin. Bursaspor, Bursalilar olarak hepimizin ortak degeridir. Insallah en kisa zamanda sampiyon Bursasporumuzu sehrimizin tüm dinamiklerinin de destegiyle tekrar hak ettigi yere hep birlikte tasiyacagiz” dedi.



“Belediye Baskanimiz Alinur Aktas’in yönlendirmesiyle”

Banaz, söyle devam etti: “Bursaspor, bu kentte yasayanlari bir arada tutan mayadir. geçmiste sadece kendi taraftarinin degil, bütün sporseverlerin sevgisini kazanmis bir takimdir. Bursaspor’u, sorunlarini ve neye ihtiyaci oldugunu çözümleriyle birlikte biliyoruz. Sayin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Alinur Aktas’in da destekleri ve yönlendirmesiyle bu sorumlulugu almaya karar verdik. Önce birlik ve beraberligi yeniden tesis edecegiz, kaybolan güven ortamini seçildigimiz ilk günden itibaren her kesim hissedecek. Taraftarimizin içi rahat olsun. Yeniden Bursa’nin marka degerini yükselten keyifli bir Bursaspor yolculugu baslatiyoruz, insallah ben ve ekibim var gücümüzle çalisacagiz. Tüm taraftarlarimiza ve Bursaspor sevdalilarina saygilarimi sunuyorum.”

Ömer Furkan Banaz’in yönetimi de belli oldu!

Ömer Furkan Banaz’in yönetim kurulu asil listesinde su isimler yer aldi: “Talha Temurhan, Mehmet Zahit Yanar, Sinan Topuk, Enes Can Demir, Ramazan Çetin Kaya, Onur Özen, Ali Karaca, Mustafa Kuzu, Ridvan Gültekin, Ahmet Güngör, Selim Yolgeçen, Metin Alp”, Denetleme Kurulu: “Erhan Öztürk, Ali Nazim Tekelioglu, Onur Dagli”, TFF Delege Listesi: “Emre Bankaya, Abdülkerim Demir, Yunus Tan, Mert Us”, Disiplin Kurulu: “Volkan Aksu, Umut Önel, Yildirim Hacioglu”.

Kaynak: İHA