Bölgesel Amatör Lig'de Saha Karisti

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grup’ta mücadele veren Kapaklispor ve Çerkezköy 1911spor arasindaki müsabaka istenmeyen görüntülere sahne oldu. Gergin baslayan maç sonu iki kulübün sporculari ve teknik ekip birbirine girdi.

BAL Ligi 11. Haftada zirveye oynayan iki takim, Kapakli Sehir Stadi’nda karsilasti. Kapaklispor ve Çerkezköy 1911spor arasindaki karsilasma gergin basladi.

Ilk devre taraftar arasinda yasanan gerginlik sebebiyle arbede çikti. Emniyet ekiplerinin biber gazli müdahalesi sonucu kavga yatistirilirken, Çerkezköy 1911spor taraftarlarindan iki kisi gözaltina alindi.

1-1 biten maçin ardindan bu kez Kapaklispor taraftarlari ile Çerkezköy 1911spor oyunculari arasinda sözlü tartisma yasandi. Tartisma Kapaklispor oyuncularinin da dahil olmasiyla kavgaya dönüstü. Saha içinde yasanan kavgada futbolcular ve teknik ekip birbirine girdi. Yine polis ekiplerinin müdahalesi sonucu iki taraf da soyunma odalarina gönderildi. Olaylarin yatismasiyla Çerkezköy 1911spor polis esliginde deplasmandan ayrildi.

Kaynak: İHA