Bölgesel Amatör Lig Açiklamasi Aliaga FK Açiklamasi 2 - Izmirspor Açiklamasi 0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9 Bölge 2. Grup’un 11. haftasinda Aliagaspor FK, konuk ettigi Izmirspor’u 2-0 maglup etti.

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 2. Grup’ta 24’er puanla zirve yarisini sürdüren takimlardan Aliagaspor FK ve Izmirspor, ligin 11. haftasinda karsi karsiya geldi. Aliaga Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Aliagaspor FK, Baris Tensi’nin 29. dakikadaki ve Ali Sentürk’ün 90. dakikadaki golleriyle 2-0 kazandi. Sampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalayan Aliagaspor FK, puanini 27’ye çikarirken Izmirspor 24 puanda kaldi.

Taraftarlardan büyük destek

Aliagali taraftarlarin yogun ilgi gösterdigi karsilasmayi Aliaga Kaymakami Ömer Karaman, Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, Aliagaspor FK Baskani Kamil Önal tribünden izledi. Saatler öncesinden stada akin eden Aliagali taraftarlar, Aliaga Atatürk Stadyumu’nu bayram yerine çevirdi. Tribünleri sari siyah atki, bayrak ve dev posterlerle donatan taraftarlar tribünlerde görsel sölen olusturdu.

Aliagaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Sapçi: "Bu sehir sampiyonlugu hak ediyor"

Karsilasma sonunda açiklamalarda bulunan Aliagaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Sapçi, "Muhtesem destegi için taraftarimiza çok tesekkür ediyorum. Hem skoru koruma hem de rüzgarin etkisiyle ikinci yari biraz zor geçti. Yasanan bazi sakatliklardan ötürü oyunu biraz daha kendi sahamizda kabullenmek zorunda kaldik. Son dakikada attigimiz gol ikili averajda da öne geçmemiz konusunda önemli bir avantaj sagladi. Bu bir sampiyonluk maçi degildi. Önümüzdeki hafta çok önemli bir Çigli deplasmanimiz var. Çigli’de de kazanip liderligimizi perçinlemek ve takimimizi final grubuna tasimak istiyoruz. Bu sehir sampiyonlugu hak ediyor. Yolun sonu sampiyonluk" dedi.



Stat: Aliaga Atatürk

Hakemler: Berk Sipahi xx, Muhammet Emin Kiliç xx , Mehmet Ayberk Ibis xx,

Aliagaspor FK: Ömer Can xx, Levent Aktug xx, Alper Sürücü xx, Bilal Hallaçlar xx, Hakan Çakir xx, Muharrem Kaban xx, Murat Arslan xx(Batuhan Dogrukiran dk. 75 x), Baris Tensi xxx(Timurcan Gök dk. 62 x), Furkan Yildirim xx (Adnan Demir dk.75 x), Ilker Ataseven xx, Tayfur Emre Yilmaz xx(Hakki Helvaci dk. 88 ?)

Teknik Direktör: Hakan Sapçi

Izmirspor: Fatih Kaldan xx, Seyit Ahmet Arslan x, Hayrettin Cengiz x, Miran Avci x, Yasin Akyol x, Dogukan Çinar xx(Celal Baver Ayaz dk. 88 ?), Ahmet Tamet x(Ahmet Sinan Yilmazer dk. 75 x), Tahir Türker xx, Mustafa Serkan Koparan x, Baris Civelek x(Alper Önal dk. 75 x)

Teknik Direktör: Levent Eris

Goller: Baris Tensi (dk. 28), Ali Sentürk (dk. 90) (Aliagaspor FK)

Kirmizi kart: Fatih Kaldan (Izmirspor)

Sari Kartlar: Ömer Can, Furkan Yildirim (Aliagaspor FK) Fatih Kaldan, Yasin Akyol (Izmirspor)

Kaynak: İHA