Boccede Çifte Sampiyonluk

Diyarbakir’da, okullararasi bocce müsabakalari tamamlandi. Kosuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hem erkekler hem de kizlarda birinci olarak çifte sampiyonluk elde etti.

Seyrantepe Spor Tesislerindeki bocce sahasinda yapilan müsabakalara 30 takim katildi.

11 Subat’ta gerçeklesen final müsabakalarinda, tüm rakiplerini geride birakan Kosuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hem kizlarda hem de erkeklerde birinci oldu. Kosuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, elde ettigi bu dereceyle Diyarbakir’i bölge müsabakalarinda temsil etme hakkini elde etti.

Kosuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Egitimi Ögretmeni ve Antrenörü Salih Kulaksiz, büyük bir emegin ardindan çok degerli basarilara imza attiklarini söyledi.

Kulaksiz, çok çalismanin ve inanmanin karsiligini hem kizlarda hem de erkeklerde elde ettikleri birincilikle ortaya koyduklarini belirtti.

Kulaksiz, çok önemli bir basariya imza atan tüm ögrencilerini yürekten kutladigini belirterek, “Çok çalistik ve emegimizin karsiligini çifte zafer kazanarak elde ettik. Ögrencilerim beni ve okul idarecilerimizi gururlandirdilar. Bu nedenle onlara yürek dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Ayrica bana ve ögrencilerimize her zaman destek olan müdürümüz M. Macit Ates basta olmak üzere okul idarecilerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Salih Kulaksiz, bocce tesislerini Diyarbakir’a kazandiran Gençlik ve Spor Il Müdürü Nüammer Uslu ve diger tüm yetkililere tesekkür ettigini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA