Baskan Ergün Tarik Almis Spor Tesisleri'ni Inceledi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, degisen ve gelisen teknolojinin imkanlari kullanilarak yenilenen Tarik Almis Spor Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Manisa Büyüksehir Belediyesinin geçtigimiz dönem sehre kazandirdigi ve kent gençliginin hizmetine sundugu Tarik Almis Spor Tesisleri’nde degisen ve gelisen teknolojinin imkanlari kullanilarak gerçeklestirilen yenilene çalismalari tamamlandi. Ayni zamanda Manisa Büyüksehir Belediyespor Basketbol Takimi’na da ev sahipligi yapan Tarik Almis Spor Tesisleri, Büyüksehir Belediyespor-Finalspor mücadelesiyle kapilarini tekrardan Manisalilara açti. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün de yenilenen tesiste incelemelerde bulundu. Baskan Ergün’e incelemeleri esnasinda Büyüksehir Belediyesi’nde görevli Daire Baskanlari, Büyüksehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri ve tesis sorumlulari eslik etti. Tesiste bulunan yüzme havuzu ve spor salonunu inceleyen Baskan Ergün, tesisin günün sartlarina uygun olarak tekrardan Manisalilarin hizmetine sunuldugunu ifade etti.

Yeni salonun çok güzel basarilara vesile olmasini temenni eden Baskan Cengiz Ergün, "Degerli Gençlik ve Spor Bakanimiza çok tesekkür ediyorum. Bu salonun yapilmasinda onlarin da katkilari oldu. Isbirligi ile Manisa Büyüksehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanligi’nin vermis oldugu çok büyük emekleri var. Ben Manisalilar adina kendilerine tesekkür ediyorum" dedi.

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, tesiste gerçeklestirdigi incelemelerin ardindan Manisa Büyüksehir Belediyespor-Finalspor müsabakasini da tribünden takip etti. Maç öncesinde takima basarilar dileyen Baskan Ergün, mücadeleyi 80-68 kazanan Manisa Büyüksehir Belediyespor Basketbol takimi sporcularini, teknik kadrosunu ve yöneticilerini tebrik etti.

Kaynak: İHA