Aydin'da 'Halk Oyunlari Il Birinciligi Yarismasi' Tamamlandi

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan, Türkiye Halk Oyunlari Federasyonu Il Temsilciliginin is birligiyle yapilan Okullar arasi Halk Oyunlari Il Birinciligi Yarismasi düzenlendi.



Okul Sporlari Il Temsilciligi’nin faaliyet takviminde yer alan Okullar Arasi Halk Oyunlari Il Birinciligi Yarismasi Efeler Atatürk Spor Salonu’nda geleneksel düzenlemeli ve geleneksel düzenlemesiz dallarinda gerçeklestirildi.

10 hakemin görev yaptigi yarismada; yildizlar düzenlemeli dalda Haci Celal Oto Ortaokulu, gençler düzenlemesiz dalinda Aydin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve gençler düzenlemeli dalda ise Sehit Kaya Aldogan Anadolu Lisesi birinci olarak Aydin’i grup yarismalarinda temsil etmeye hak kazandi.

Müsabakalari Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu, Okul Sporlari Sube Müdürü, Efeler Milli Egitim Ilçe Müdürü ve Halk Oyunlari Il Temsilcisi de izledi. Görsel yönden seyircilere oldukça keyifli anlar yasatan ve büyük ilgi gören organizasyonda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan verildi.

Yarisma toplu fotograf çekimi ile son buldu.

Kaynak: İHA