Arkadaslari, Eren Için Maçta Bir Dakikaligina Tek Ayak Üstünde Durdu

Amasya’da tren kazasinda sag ayagini kaybeden genç futbolcu Eren Bulut’un takim arkadaslari ve rakipleri, çiktiklari ilk maçta bir dakikaligina tek ayak üstünde durup genç oyuncunun durumuna dikkat çektiler.

Amasya Il Özel Idarespor U16 Takimi, Amasyaspor karsinda sezonun ilk maçina 5 numarali formayi giyen Eren’siz çikti. Müsabakanin 5. dakikasinda her iki takim oyunculari, bir dakika boyunca sag ayaklarini kaldirip tek ayaklarinin üstünde durarak Eren’e olan sevgilerini gösterdiler.

“Benim içi oynadilar”

Bu maç için aylar öncesinden antrenmanlar yapip hazirlanmasina ragmen 14 Ocak’ta kaza geçiren Eren Bulut, yesil sahada mücadele eden arkadaslarini evinden cep telefonu araciligiyla izledi. Maçi heyecanla takip eden 15 yasindaki Bulut, “Benim için oynadilar. Çok mutlu oldum. Çok sevdigim arkadaslarima tesekkür ediyorum” dedi.

3-0 galip geldikleri karsilasmada attiklari golleri Eren’e hediye eden Hamdi Mert, Mehmet Akif Öz ve Arda Cirikçi sampiyon olmayi hedeflediklerini söylediler.

Formasi emekli edildi

Ampute Futbol Milli Takimi’na girmeyi hedefleyen Eren Bulut’un basariyla terlettigi 5 numarali formasinin emekliye edildigini anlatan Amasya Il Özel Idarespor antrenörü Levent Hirçin ise talihsiz kazanin yasandigi demir yolunun etrafinin tel örgülerle kapatilmasindan memnun olduklarini ifade etti.

Kaynak: İHA