Altay'da Mustafa Denizli Çikmazi

Altay, 1 ay önce yollarini ayirdigi Teknik Direktör Mustafa Denizli ile fesih yoluna gidilemedigi ve Türkiye Futbol Federasyonu’na teknik sorumlu bildiremedigi için Profesyonel Disiplin Kurulu tarafindan 250 bin TL para cezasi ile cezalandirildi. Siyah-beyazlilar, tecrübeli çalistiricinin Izmir’e gelerek sözlesmesini feshetmesini bekliyor.

Altay, 13 Ocak tarihinde Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yollarini ayirdigini açiklamisti. Denizli de yazili bir açiklama yaparak, siyah-beyazli kulübe veda etmisti. Ancak 72 yasindaki teknik adam, vedasinin ardindan kizinin rahatsizligi sebebiyle Istanbul’a dönmek durumunda kalarak sözlesmesini resmi olarak feshedemedi. Söz konusu tarihten sonra teknik direktörlük görevi için önce Mustafa Denizli’nin yardimciligini yapan Mert Nobre, daha sonra da Serkan Özbalta göreve getirildi.



Ceza geldi

Sözlesmenin feshedilmemesi nedeniyle Özbalta, teknik sorumlu kontenjani bosalmadigi için maçlara ‘Profesyonel Takim Antrenörü’ unvaniyla çikti. Bu duruma Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) kayitsiz kalamadi. Geçtigimiz persembe günü karar alan PFDK, Altay Spor Kulübü’ne 250 bin TL para cezasi kesti.

Öte yandan, Mustafa Denizli’nin önümüzdeki günlerde Izmir’e gelerek Altay ile resmen yollarini ayirmasi bekleniyor.

Kaynak: İHA