ALG Spor, Adana'yi Farkli Maglup Etti

T. Kadinlar Futbol Süper Ligi 11. haftasinda B grubunun güçlü ekibi Gaziantep ALG Spor, evinde konuk ettigi Adana Idmanyurdu’nu 5-0 maglup etti.

Gaziantep ALG Spor, Kadinlar Süper Ligi 11. hafta maçinda sahasinda Adana Idmanyurdu ile karsilasti. ALG Spor, Batur Sahasi’nda oynanan karsilasmada en yakin takipçisi Adana Idmanyurdu karsisinda maça oldukça hizli baslayarak 7. dakika Mariem ile 1-0 öne geçti. Adana ekibine gol firsati tanimayan Sari-grili takim, taraftari önünde harika bir oyun ortaya koyarak 40. dakikada Ilayda ile farki 2’ye tasidi. Maçin ilk yarisi ev sahibi ALG Spor’un 2-0 üstünlügüyle sona erdi.

Ikinci yarida farka kostular

Güçlü rakibi karsisinda hata yapmayan ve ikinci yarida da üstün bir oyun sergileyen ALG Spor, 60. dakikada Ruth, 69’da Ilayda ve 85’te Mariem ile farki 5 yapan gollere imza atti. Zorlu maçta Ilayda ve Mariem 2’ser gol atarak maçin yildizi olmayi basarirken, maç sonunda sari-grili takimda büyük sevinç yasandi.

Iki maç eksigi bulunuyor

Gaziantep ALG SPOR, T. Kadinlar Futbol Süper Ligi B grubunu ilk yarida namaglup ve kalesinde gol görmeden 23 puanla kapatirken 2 maç eksigi bulunuyor. Maç sonunda açiklamalarda bulunan ALG Spor Baskani Ali Gözcü, “Gaziantep en iyilerine layik. Sezonun ilk yarisini kalemizde gol görmeden ve namaglup kapatiyoruz ama daha iki maçimiz eksik. O maçlari da kazanirsak, ki kazanacagimiza inaniyorum ilk yariyi lider kapatmis olacagiz. Bize bu mutlulugu yasatan teknik ekibimize ve oyuncularimiza tesekkür ediyorum. Bu galibiyeti bugün takimimizi yalniz birakmayan cefakar taraftarlarimiza armagan ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA