41 Yasinda Yesil Sahalara Dönen Yattara, Gençlere Tas Çikardi

Sahalara 5 yil aradan sonra 41 yasinda 61 numarali forma ile yesil sahalara geri dönen Ibrahima Yattara, “Burada olmak enteresan bir sey ama amatörde Türk futbolunun gelismesi için böyle bir sey yapiyorum” dedi.

Türkiye’de uzun yillar futbol oynayan ve adi Trabzonspor ile özdeslesen Ibrahima Yattara, 5 yil aradan sonra 61 numarali Yesil Çivril Belediyespor formasi ile sahalara döndü. Yesil Çivril Belediyespor’un evinde agirladigi Denizli Yildizspor maçi için Denizli’ye gelen Yattara, taraftarlarin yogun ilgisiyle karsilasti. Maçtan önce taraftarla üçlü çektiren tecrübeli futbolcu, isindiktan sonra 60. dakikada oyuna girdi. Oynadigi futbolla gençlere tas çikaran Yattara, 1-0’lik galibiyeti takim arkadaslari ve taraftarlarla kutladi. Fotograf çektirmek isteyen taraftarlar, maçin ardindan sahada yogunluk olusturdu. Yattara yaptigi konusmada ise Türk amatörün gelismesi için oynadigini söyledi.



“Böyle bir proje için mutluyum ve ilk maçima çikacagim”

Gençlerin profesyonel kisiyle oynadiginda motive olabilecegini belirten Yattara, “Burada olmak enteresan bir sey ama amatörde Türk futbolunun gelismesi için böyle bir sey yapiyorum. Bence çok güzel bir sey. Amatör futbolcular hayatinda profesyonel futbolcularla oynamasi belki hayalidir. Ondan dolayi ben bu proje için buraya geldim. Biraz onlar da beni görsün, benimle oynasin. Belki bu sekilde oyunculara motive olabilirim. Böyle bir proje için mutluyum ve ilk maçima çikacagim. Destek için buraya geldim. Bu proje insallah güzel bir sey olacak. Ben buradayim insallah kazanacagim, baskan için geldim ve güzel bir sey. Destek için geldim burada ve para konusmasi olmadi. Ben futbolu çok özledim” dedi.

Kaynak: İHA