22. Alanya Atatürk Halk Kosusu Ve Yari Maratonu Kosuldu

22. Alanya Atatürk Halk Kosusu ve Yari Maratonu 528 kisinin katilimiyla tamamlandi.

Yarisin startlarini Alanya Kaymakami Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel ve Alanya Emniyet Müdürü Kenan Patat verdi. Alanya Kaymakamligi, Alanya Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Atatürkçü Düsünce Dernegi Alanya Subesi is birligi ile Anit önünde gerçeklesen yarislarda, yari maratonda 214, halk kosusu 5 kilometrede 222 ve halk kosusu 2 kilometrede 92 sporcu mücadele etti.

“Yari maratonda kürsüye çikan üçlü”

Yari maratonda mücadele eden Üzeyir Sönmez 1 saat 6 dakika 35 saniye ile birinci, Hasan Turgut 1 saat 11 dakika 53 saniye ile ikinci ve Ömer Oklu 1 saat 12 dakika 28 saniye ile üçüncü oldu. Kadinlarda ise Serra Sude Kökduman 1 saat 26 dakika 50 saniye ile birinci, Duygu Turgut Boyan 1 saat 26 dakika 53 saniye ile ikici ve Eylül Tekinarslan 1 saat 54 dakika 10 saniye ile üçüncü oldu.

“Dereceye giren sporcular ödüllerini protokol tarafindan aldi”

Dereceye giren sporculara ödüllerini; Alanya Kaymakami Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Alanya Emniyet Müdürü Kenan Patat, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kildirgici, ALTSO Baskani Mehmet Sahin, CHP Ilçe Baskani Coskun Karadag, Atatürkçü Düsünce Dernegi Alanya Sube Baskani Zuhal Sirkeli ve protokol tarafindan aldi.

Kaynak: İHA