Vali Isik'tan Futbolculara Malzeme Dagitimi

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Isik, yeni sezonda U14 liginde mücadele edecek olan Il Özel Idare Spor Kulübü futbolculari için düzenlenen malzeme yardim programina katildi.

Programda genç sporcularla bir süre sohbet eden Vali Isik, beraberindeki heyet ile birlikte il özel idaresinin destekleriyle hazirlanan malzemeleri U14 takiminda mücadele eden futbolculara dagitti.

Daha sonra Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, spor kulübünün çalismalariyla ilgili katilimcilara bilgilendirme yapti. Futbol sahasinda U14 takiminin antrenmanlarini takip ederek sporcular ve kulüp yöneticileriyle bir süre sohbet eden ve takimin kalecisine penalti atisi yapan Vali Isik, toplu fotograf çekiminin ardindan 2021-2022 sezonu için yöneticilere, antrenörlere ve futbolculara basarilar diledi.

Il Özel Idaresi yerleskesinde gerçeklesen programa Vali Mehmet Alpaslan Isik’in yani sira Il Genel Meclis Baskani Eyyup Çayir, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, genel meclis üyeleri, kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporcular katildi.

Kaynak: İHA