Galatasaray’ın yanlış paylaşımı başını yaktı!

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, sahasında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Bu sezon ligde oldukça kötü bir tablo çizen sarı-kırmızılılar, Kayseri ekibini mağlup ederek 3 puan hasretini sona erdirmek istiyor. Kayserispor maçının ilk yarısı 0-0 sona ererken, Galatasaray'ın resmi Twitter hesabının paylaşımı sosyal medyayı kırdı geçirdi.

Süper Lig'in 25. haftasında Yukatel Kayserispor'u konuk eden Galatasaray, kritik karşılaşmadan 3 puan alarak çıkışa geçmek istiyor.

Galatasaray'ın Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maça ilk 11'de başlayan futbolculardan Ömer Bayram ve Alexandru Cicaldau yedeğe çekilirken, mide şikayetleri olan Emre Kılınç ise kadroda yer almadı.

Teknik direktör Domenec Torrent, Yukatel Kayserispor karşısında bu futbolcuların yerlerine Sacha Boey, Sofiane Feghouli ve Bafetimbi Gomis'e görev verdi.

Galatasaray maça Inaki Pena, Sacha Boey, Marcao, Victor Nelsson, Patrick van Anholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Ryan Babel, Sofiane Feghouli, Kerem Aktürkoğlu ve Bafetimbi Gomis ile başladı.

Sarı-kırmızılı ekibin yedek kulübesinde ise Ömer Bayram ve Cicaldau'nun yanı sıra İsmail Çipe, Omar Elabdellaoui, Semih Kaya, Mustafa Muhammed, Erick Pulgar, Olimpiu Morutan, Barış Alper Yılmaz ve Halil Dervişoğlu oturdu.

Galatasaray'da tedavilerine devam edilen Fernando Muslera ve Işık Kaan Arslan ile Alpaslan Öztürk ve Arda Turan maçın kadrosuna alınmadı.

GOMİS'İN İKİNCİ DÖNEMDEKİ İLK MAÇI

Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da ikinci dönemindeki ilk maçına çıktı.

Sarı-kırmızılı takımda 2017-2018 sezonunda gösterdiği başarılı performansla kazanılan şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Gomis, 2018-2019 sezonunun başında Suudi Arabistan'ın Al Hilal ekibine transfer oldu.

Al Hilal'de 3,5 yıl oynadıktan sonra Galatasaray'a dönen Bafetimbi Gomis, takımda ikinci dönemindeki ilk sınavını Yukatel Kayserispor karşısında verdi.

Galatasaray'da son olarak 2018-2019 sezonunun ilk haftasında, 19 Ağustos 2018'de, Göztepe ile oynanan müsabakada görev yapan Gomis, bin 273 gün sonra sarı-kırmızılı formayla sahaya çıktı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, karşılaşma öncesinde tribüne çağırdıkları 36 yaşındaki futbolcuya sevgi gösterisinde bulundu.

Galatasaray’ın yanlış paylaşımı başını yaktı!

YANLIŞ PAYLAŞIM SOSYAL MEDYAYI KIRDI GEÇİRDİ

Kayserispor maçının ilk yarısı 0-0 sona ererken Galatasaray resmi Twitter hesabının yaptığı yanlış paylaşım, sosyal medyada maçın önüne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarı sonucunu 'Galatasaray 0-0 Denizlispor' olarak paylaşan resmi hesap, ti'ye alındı.

Resmi hesabın yaptığı bu paylaşıma, taraftarlar şöyle yanıt verdi:

'Galatasaray, alt lige hazırlık yapıyor…'

'Daha kimle oynadığımızı bilmeyen Galatasaray resmi hesap admini…'

'Kayseri ile oynuyoruz Denizlispor ne alaka? İletişimde seviye atlattık resmen…'

'Nasıl bir kulüp oldunuz? Kayserispor ile oynuyorsunuz Denizlispor yazıyorsunuz…'