Balikesirspor- Kocaelispor Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasinda Balikesirspor, sahasinda karsi karsiya geldigi Kocaelispor’a 2-1 maglup oldu. Müsabakanin ardindan iki takim teknik direktörleri açiklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasinda Balikesirspor, sahasinda karsi karsiya geldigi Kocaelispor’a 2-1’lik skorla maglup oldu. Müsabakanin ardindan iki takim teknik direktörleri basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Balikesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, verdikleri mücadeleden dolayi oyuncularini kutlayarak, "Ilk yariyi 1-0 önde kapadik, ikinci yari rakibimizin oyuncu degisiklikleriyle baskili oynayacagini biliyorduk. Onlari da kazandiklari için tebrik ediyorum ama biz Anil’la 2-0’i bulabilseydik veya oyun 1-1 olduktan sonra karsi karsiya Halil’le 2-1 yapabilseydik çok daha farkli bir sey olacakti" diye konustu.



"Oyuncumu kaybetmektense maçi kaybetmeyi yeglerim"

Deneyimli çalistirici, müsabakada penalti atisindan yararlanamayan Oguzhan ile iligili de konusarak, "Oguzhan bizim süphesiz evladimiz, çok iyi bir çocugumuz, penaltiyi kaçirmis olabilir. Olsun, hiç sorun degil. Oyuncumu kaybetmektense maçi kaybetmeyi yeglerim. Onu da kazanacagiz, hakem arkadaslarimiz çok iyi maç yönettiler, bütün düdüklerin yüzde 100’e yakini dogruydu. Kocaelispor genis bir kadroya sahip bir takim. Mehmet hocada yeni basladi ama kazansaydik farkli bir hikaye yazabilecektik. Yine onun pesinde kosacagiz. Yani biz puanimizi on dört yapip Kocaeli yirmi dörtte tutup buradan bunu çikartabilirdik, kazanabilirdik, bunlar bize hep yakin maçlar. Taktik anlamda oynadigimiz oyun, çok pozisyon üretebilecegimiz oyun bizden yanaydi, sans bizden yana degildi. Oyuncularimi kutluyorum, alinlarindan öpüyorum. Rakibimizi de tebrik ediyorum" ifadelerini kullandi.

Mehmet Altiparmak: "Adaptasyon sürecinde önemli 3 puan aldik"

Kocaelispor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak da iyi futbol oynadiklarini dile getirdi. Altiparmak, Balikesirspor’u ve oyuncularini da tebrik ederek, su ifadelere yer verdi:

"Geçen hafta belki maglup olduk ama çok iyi oynamistik ve çok pozisyonumuz vardi. Bugün daha az pozisyona girdik ama kazanan taraf olduk. Bugün bu mücadeleyi yapan ve kazanan bütün takimi kutluyorum. Oynayan, oynamayan bizimle birlikte olmayip Kocaeli’de kalan bütün oyuncularimizin hepsini kutluyorum. En azindan taraftarimiza bir armagan hediye etmis olduk. Bunun da sevincini yasiyoruz. Daha adaptasyon sürecindeyiz ama bugünün en önemli seyi üç puandi ve biz bunu aldik. Hepimize hayirli olsun."

Kaynak: İHA