Süper Lig devi transfer bombasını patlatıyor! Burak Yılmaz’ın yeni adresi belli oldu…

Türk futbolunun en büyük golcüleri arasında yer alan milli yıldız Burak Yılmaz, geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1'de Lille formasıyla Avrupa'nın tozunu attırmıştı. Lille'de çifte şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz, 2021-22 sezonunda beklentilerin altında kalsa da Lille'in önemli oyuncularından birisi olmaya devam ediyor. Bu sezon ismi birçok farklı kulüple anılan Burak Yılmaz için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Süper Lig devi transfer bombasını patlatıyor! Burak Yılmaz’ın yeni adresi belli oldu…
Kariyerinde Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen Burak Yılmaz, Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ta oynamıştı.

2020 yılında Beşiktaş'tan ayrılarak Lille'e transfer olan milli golcü, Avrupa futboluna damga vurdu.

İlerleyen yaşına rağmen Fransa Ligue 1'de Lille formasıyla sezona damga vuran Burak Yılmaz, geçtiğimiz sezon iki kupa birden kaldırdı.

Futbolun en büyükleri arasında yer alan PSG ile şampiyonluk yarışına giren Lille, o dönem dünya yıldızlarını geride bırakarak Ligue 1'de zafere ulaştı.

Lille'in yıllar sonra gelen şampiyonluğunda büyük katkısı bulunan milli yıldız, Fransa Süper Kupası'nı da kaldırdı.

Süper Kupa'da da PSG'ye karşı mücadele eden Burak Yılmaz ve Lille, dünya devini devirerek sezonu çifte kupayla tamamladı.

Bu sezon ise Lille'de yaşanan hoca değişikliğiyle birlikte beklentilerin altında kalan Burak Yılmaz'ın kariyerine Lille'de devam etmeyeceği söylendi.

Fransa'nın Nice takımı ile de transfer söylentileri çıkan golcü oyuncunun yeni takımı merakla bekleniyor.

YENİ TAKIMI BELLİ OLUYOR

Türk futboluna damga vuran golcüler arasında yer alan Burak Yılmaz, kariyerinin son günlerini Süper Lig'de geçirmek istiyor.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, sezon sonu itibarıyla Süper Lig'e dönmek isteyen Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta futbolu bırakmak istiyor.

Habere göre, Süper Lig'de 187 golü bulunan Burak Yılmaz, Beşiktaş'a geri dönerek bu sayısı 200'e çıkarmak istiyor.

Sezon sonunda Lille'de sözleşmesi bitecek olan 'Kral' bedelsiz olarak siyah-beyazlı ekibe katılabilir.

İtalya Serie A'dan da teklifler alan Burak Yılmaz, gelecek sezonda Beşiktaş'ı çalışması beklenen Şenol Güneş etkisiyle de siyah beyazlı ekipte forma giymek istiyor.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Burak Yılmaz için öne sürülen Beşiktaş iddiası, sosyal medyada taraftarları oldukça heyecanlandırdı.

Haberin yayılmasıyla birlikte kısa süre içerisinde Burak Yılmaz hakkında binlerce tweet atan taraftarlar, milli oyuncuyu takımda görmek istediklerini belirtti.

Fransız ekibi Lille'de 60 maça çıkan Milli futbolcu, 24 gol 10 asistlik performans sergiledi ve yıldızlar topluluğu PSG'nin önünde şampiyonluk ipinin göğüslenmesinde büyük katkı sağladı.

Burak Yılmaz bu sezon ise 27 maça çıkıp 6 gol 5 asislik performans sergiledi.