Serkan Özbalta Açiklamasi 'Iki Takimi Da Tebrik Ediyorum'

Altay Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Çaykur Rizespor maçinin ardindan, kazanamadiklarini ancak iyi bir oyun sergilediklerini söyledi. Özbalta, “Skor bazen mutlu etmez ama iki haftada alinan bir 4 puan var, gol yemedik. Bu da takima ekstra bir güven verir” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasinda Altay, konuk ettigi Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Altay Teknik Direktörü Serkan Özbalta, açiklamalarda bulundu.

Özbalta, “Geçen hafta aldigimiz galibiyetten sonra bu maçin önemi daha da artti. Oynadigimiz rakibimiz de direkt rakiplerimizden bir tanesiydi. Maçin öncesinde bu bilinçteydik. Bu hafta 15. günümüzü doldurduk. Biraz zamanla yarisiyoruz. Bir seyleri sahada yansitabilme adina oyuncularimdan çok ciddi fedakarlik aliyorum. Bulunduklari konumdan daha huzurlu bir ortama çikmak için bizim söylediklerimizi can kulagiyla dinleyip sahada da özveriyle yapmaya çalisiyorlar. Bugün 15 günlük zamanda gösterdikleri çabanin meyvesini oyun olarak aldiklarina inaniyorum. Skor bazen sizi mutlu etmez ama iki haftada alinan bir 4 puan var, gol yemedik. Bu da takima ekstra bir güven verir. Iki takimi da tebrik ediyorum. Bu maçlar zor maçlardir. Oyuncularimi tebrik ediyorum. Taraftarimiz da çok coskuluydular, onlara çok tesekkür ediyorum. Altay takimina yakisir bir taraftar olduklarini ve aramizdaki bagi görmenin mutlulugunu yasiyorum su anda. Gelecek hafta sonu da Besiktas müsabakasi var. Oraya saglikli ve saglik bir sekilde gidip iyi oyunla 3 puanla dönmek istiyoruz” dedi.

Özbalta, Pinares ve Rayan’in maç kadrosunda olmamasinin sorulmasi üzerine söyle yanit verdi: “Pinares’in kampta kasik bölgesinde bir sakatligi vardi. Antrenmanda da sakatligi nüksetti ancak durumu kötü degil. Bu maç için onu kaybetmeyi göze alamadik, o da anlayis gösterdi. Pazartesi günkü ilk antrenmanda takimla beraber çalismalara baslayacak. Rayan da esinin saglik sorunlari sebebiyle bizden izin istedi.”

Kaynak: İHA