Nestor El Maestro Açiklamasi 'Penaltilarla Elenmek Daha Üzücü'

Besiktas deplasmaninda penalti atislari sonucunda kupanin disinda kalan Göztepe’de Teknik Direktör Nestor El Maestro maçin ardindan konustu. Penalti atislari sonucu elenmenin daha üzücü oldugunu söyleyen Maestro, artik lige odaklanacaklarini ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupasi Son 16 Turu mücadelesinde Besiktas deplasmaninda normal süresi ve uzatma dakikalari 0-0 biten maçin ardindan penalti atislari sonucunda 3-1 kaybederek elenen Göztepe’de Teknik Direktör Nestor El Maestro karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Penaltilarla kaybetmenin üzücü oldugunu söyleyen Maestro, “Üzgünüz çünkü penaltilarla kaybetmek, normal bir sekilde kaybetmekten daha çok üzüyor. Bugün 120 dakika ciddi bir mücadele verdik. Önümüzdeki maçta Hatayspor ile oynayacagiz ve onlar dün 90 dakika oynadi. Bu da onlara avantaj sagliyor. Bu statta Besiktas’ karsi kendi açik oyunumuzla böyle bir mücadele ortaya koymak oldukça iyiydi” ifadelerini kullandi.

“Kupa bitti, artik lige bakacagiz”

Besiktas karsisinda kazanmalari durumunda bunun moral olarak takima yansiyacagini söyleyen Nestor El Maestro, “Yensek belki de daha farkli olacakti bir seyler. Her takim mümkün oldugunca fazla dinlenip maça çikmak ister. Kasimpasa ve Alanyaspor arasinda da ayni sey yasandi ve 1 gün vardi aralarinda. Biz hocalar olarak haftalik planlar yapariz. Bugün gerçekten yorulduk ve geç saatte Izmir’e gidecegiz. Ancak iyi bir takimimiz var ve yeterince dinlenme sürecimiz olacaktir. Bazi agrilari olan oyuncularimiz var ama ciddi sakatliklar yok. Bu da iyi bir sey. Kupa mücadelesi bizim adimiza sona erdi ancak ligdeki, ligde kalma mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” diyerek sözlerini tamamladi

Kaynak: İHA