Karacabey Galibiyet Pesinde

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden TECO Karacabey Belediyespor, ligin 25. haftasinda pazar günü deplasmanda Amedspor ile karsi karsiya gelecek.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 25. haftasinda TECO Karacabey Belediyespor, Amedspor deplasmanindan galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Diyarbakir Yeni Stadyumu’nda pazar günü 13.00’da oynanacak mücadeleyi Burak Olcar yönetecek.

TECO Karacabey Belediyespor Yönetim Kurulu Baskanvekili Davut Zirek, puan kaybina tahammüllerinin olmadigini söyledi.

2 haftadir galip geldiklerini ve galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini belirten Zirek, “Kirklarelispor ve Pazarspor müsabakalarindan galibiyet ile ayrildik. Teknik heyetimizin ve futbolcularimizin motivasyonu çok yüksek. Amedspor maçina iyi hazirlandik. Pazar günü Amedspor’u yenerek deplasmandan galibiyet ile dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

TECO Karacabey Belediyespor, aldigi 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 12 maglubiyet ile topladigi 22 puanla 16. sirada yer aliyor. TECO Karacabey Belediyespor’un pazar günü deplasmanda karsilasacagi Amedspor ise ligde aldigi 9 galibiyet, 6 maglubiyet ve 6 beraberlik ile topladigi 33 puan ile 3. basamakta bulunuyor.

Kaynak: İHA