Hamza Hamzaoglu Açiklamasi '2 Puan Kaybettik Diye Düsünüyorum'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoglu, deplasmanda 0-0 berabere kaldiklari Altay maçinin ardindan yaptigi açiklamada, “Kazanabilirdik ama 1 puanla ayriliyoruz. Ben 2 puan kaybettik diye düsünüyorum” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasinda Çaykur Rizespor, deplasmanda Altay ile golsüz berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoglu, açiklamalarda bulundu.

Hamzaoglu, “Altay ilk yarida daha çok topa sahip olarak maça basladi.

Biz de pozisyonumuzu korumaya çalistik. Zaman zaman onlarin hareketliligiyle bizim oyuncularimizin takip etmesi sonucunda yakaladiklari pozisyonlar oldu. Ikinci yarida daha kompakt olmamiz gerektigini konustuk. Ikinci yarida hem Altay hem de biz, hizli hücumlarla sürekli pozisyon aradik. Pozisyonlar olan bir maç oldu. Direkten dönen toplar, ofsayt pozisyonu ve penalti pozisyonlari vardi. Kazanabilirdik ama 1 puanla ayriliyoruz. Ben 2 puan kaybettik diye düsünüyorum. Altay her ne kadar iyi bir takim olsa da bizim de artik kazanmamiz gerekiyor. Deplasmanda rakibimize kaybetmemek de iyidir. Oyuncularimi tebrik ediyorum. Yeni transferlerimiz daha iyi seyler yapmaya basladilar ve daha iyi olacaklarini düsünüyorum. Insallah önümüzdeki haftalarda bunun karsiligini alacagiz” dedi.

Kaynak: İHA