Fuat Çapa Açiklamasi 'Bu Oyun Ile Puan Kaybettigimiz Için Çok Üzgünüz'

Bursaspor maçindan 1-1’lik beraberlikle ayrilan Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, güzel oynamalarina ragmen puan kaybettikleri için çok üzgün oldugunu söyledi.

Maç sonu basin toplantisinda çok önemli bir maçta 2 puan kaybettiklerinin altini çizen Fuat Çapa, önemli açiklamalarda bulundu.

“Bu oyun ile puan kaybettigimiz için çok üzgünüz”

2 puan kaybettikleri için çok üzgün olduklarini dile getiren Fuat Çapa, “Iç sahadaki karsilasmaya iyi hazirlanmistik. Tomane ve Fofana’nin yasadigi rahatsizlik bizde endise olusturdu. 2’si de maça son anda yetisti ve çok iyi oynadilar. Bursaspor’un nasil oynayacagini biliyorduk. Geriden topu aldigimizda geçisleri iyi yapmamiz gerekiyordu. Ilk devre golden önce çok net pozisyonlari degerlendiremedik. Devreyi 1-0 önde kapattik. Ikinci devre daha çok pozisyona girecegimizi düsünüyorduk. Oyun olarak benim futbol anlayisima göre bir maçta bundan daha fazla pozisyona girme sansiniz yok. Rakibin attigi gol de bizi cezalandirdi. Bu kadar gol kaçirirsaniz, böyle bir gol yiyebilirsiniz. Oyuna hamle yapmak için Tomane ve Fofana’nin durumuna göre temkinli davrandik. Maç içinde Osman ve Alaaddin degisiklik istedi. 2 oyuncunun soru isaretli olmasi ve 2 oyuncunun degisiklik istemesi hamlelerimizi geriye dogru itti. Yeni transferler daha fazla süre alamazdi. Kayamba az süre de alsa olumlu isler yapti. Ensar son dakikalarda arzu ve istedigini gösterdi. Savicevic ile ilgili neden oynamadigini düsünen varsa Savicevic, Kovid-19 dolayisiyla takimdan uzun süre uzak kaldi. 5-6 hafta takimdan ayri kaldi. Bunu kapatmak kolay degildi. Bugün iyi oynayip kötü sonuç aldigimiz için degisik yorumlar olabilir. Kötü oynayip kazansak daha iyi yorumlar olabiliyor. Bugün bizi üzen skor oldu. Bu pozisyonlari daha iyi degerlendirmek için çok çalisacagiz. Sali ve Pazar günü maçlarimiz var. Bu oyun ile puan kaybettigimiz için çok üzgünüz” dedi.

Kaynak: İHA