Ronaldo'nun kariyerinde 12 yılın ardından bir ilk! Formdan iyice düştü...

İngiltere Premier Lig'in 24. haftasında Manchester United, öne geçtiği maçta deplasmanda Burnley ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaya yedekte başlayıp sonradan oyuna giren Cristiano Ronaldo, bu maçta da gol atamazken kariyerinde 12 yıl sonra bir ilki yaşadı.

İngiltere Premier Lig'in 24. haftasında Manchester United, Burnley'ye konuk oldu. Karşılaşmadan kazanan çıkmazken maç 1-1 berabere bitti. Manchester United, 18'de Paul Pogba ile 1-0 öne geçerken Burnley, 47'de Jay Rodriguez ile eşitliği yakaladı.

Bu sonuçla Manchester United, puanını 39 yaparken ligin son sırasında yer alan Burnley ise 18 puana ulaştı.

Bu sezon Kırmızı Şeytanlar'da 26 maçta 14 gol atan Cristiano Ronaldo, son maçlarda gol atmakta zorlanıyor.

37 yaşındaki Portekizli yıldız, Cumartesi günü oynanan FA Cup maçında da Middlesbrough'ya karşı bir penaltı kaçırdı.

12 YIL SONRA BİR İLKİ YAŞADI!

Burnley maçında ise karşılaşmaya yedekte başlayıp 68'de Edinson Cavani'nin yerine oyuna giren Cristiano Ronaldo, bu maçta da gol atamazken kariyerinde 12 yıl sonra bir ilki yaşadı.

Ronaldo, Manchester United'da son 5 maçtır gol atamıyor. Bu istatistik, Portekizli süper yıldızın kariyerindeki son 12 yılın en kötü serisi.

EN SON 12 YIL ÖNCE BUNU YAŞAMIŞTI!

Ronaldo, son olarak 5 maç üst üste gol atamadığı zaman takvim yaprakları 2010 yılını gösteriyordu ve Real Madrid'deydi.

Portekizli yıldız, Madrid'deki ilk sezonunun son maçında Malaga'ya gol atamazken bir sonraki sezonda sırasıyla Mallorca, Osasuna, Sociedad ve Ajax'a gol atmayı başaramadı.

Milli takımlar düzeyinde ise Ronaldo, 2018 yılında Portekiz için Dünya Kupası'nın son iki maçında ve Juventus ile çıktığı ilk 3 maçta ağları havalandıramadı.

SON 8 MAÇTA SADECE 2 GOLÜ VAR!

Cristiano Ronaldo, United'a döndükten sonra oynadığı 26 maçta 14 gol attı ve 3 asist yaptı. Ancak Kırmızı Şeytanların son 8 maçında yalnızca iki kez golle buluştu.


Vatandaşı Bruno Fernandes'in, Aston Villa'ya karşı penaltı kaçırmasının ardından bu görevi devralan Portekizli yıldızın, penaltı atışlarını yeniden Fernandes'e bırakması beklenmiyor.

Manchester United'ın, bu sezon bir kupa kazanma konusundaki son şansının kaybedilmesinin ardından Alman teknik adam Ralf Rangnick, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

RANGNİCK'TEN OYUNCULARINA ELEŞTİRİ!

Ralf Rangnick, 'Çok fazla fırsatı boşa harcadık. Şansımızı daha iyi ve daha kaliteli kullanmalıyız' diyerek oyuncularına eleştiride bulundu.

Fırsatları kaçıran sadece Ronaldo değildi, Kırmızı Şeytanların forvet oyuncularının neredeyse hepsi Middlesbrough maçında kötü bir görüntü çizdi.

Real Madrid, Manchester United ve Portekiz Milli Takımı'nda 800'den fazla gol kaydeden Ronaldo; şimdilik gol makinesi görüntüsünden uzak görünüyor.

SON GOLÜNÜ BURNLEY'YE ATMIŞTI!

Cristiano Ronaldo'nun, Manchester United adına attığı son gol ise 30 Aralık'ta Old Trafford'da karşılaştıkları Burnley'e karşıydı.

Ronaldo'nun kariyerinde 12 yılın ardından bir ilk! Formdan iyice düştü...